Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TUMBAKOVIĆ O SUĐENJU NA DERBIJU:

Verujem Mažiću!

Autor: P. M. | 28.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Ljubiša Tumbaković, najtrofejniji trener u istoriji Partizana, ispratio je iz lože u Humskoj hičkokovski rasplet 146. večitog derbija i pobedu crno-belih u poslednjim minutima.

Najbolji  srpski sudija: Milorad  Mažić

Najbolji srpski sudija: Milorad Mažić | Foto: Mladen Šurjanac

Za razliku od prethodna dva derbija, kada je fudbal bio u drugom planu, ovog puta su igrači bili u centru pažnje, a heroji Partizana su golman Lukač, koji je odbranio dva penala, i Nemanja Kojić, strelac odlučujućeg gola. Posle trijumfa, Tumba veruje da je šampionska trka ponovo dobila na neizvesnosti.


- Sigurno je da je posle pobede Partizana sve otvoreno. Razmišljam isključivo sportski, jer je u igri 12 bodova. Psihološko opterećenje je veliko, samo što je Zvezda u boljem položaju zbog prednosti koju ima - konstatuje Ljubiša.

Interesantno, ni Partizan ni Zvezda nisu bili zadovoljni suđenjem Milorada Mažića, a Tumbaković se ne slaže s tim, već staje u odbranu našeg najboljeg arbitra.
- Ako je Mažić, kao naš ubedljivo najbolji sudija, procenio da su bila dva penala za Zvezdu, onda mu treba verovati jer je bio najbliži događaju. Ne treba sumnjati u njegove odluke, siguran sam da je čovek bolje video nego mi na tribinama. Što se tiče nezadovoljstva večitih, u tim trenucima je proradio adrenalin. Ipak, presudio je zdrav razum - kaže Tumba.

Za kraj, Tumbaković se osvrnuo na prošlonedeljni kiks Partizana u Kruševcu.
- Prvenstvo bi bilo daleko interesantnije da je Partizan bolje reagovao u mečevima sa Napretkom ili sa Vojvodinom u Humskoj. Mada, i ovako je sve otvoreno - zaključio je iskusni stručnjak.

Tumba gledao meč iz  lože sa Vujoševićem

Tumba gledao meč iz lože sa Vujoševićem | Foto: Mladen Šurjanac

Nisam video da je Vujošević bilo koga vređao!


U javnosti je juče bila aktuelna priča u vezi sa navodnim napadom Duška Vujoševića, predsednika Sportskog društva Partizan, na ministra u Vladi Srbije Aleksandra Antića i Branka Radujka. Tumbaković, koji je sedeo tačno iznad Vujoševića, kaže da nije primetio nikakvu gužvu u loži.
- Čitav meč sam ispratio iz lože i nisam video da je Vujošević bilo koga napao, sedeo je tačno ispod mene. Iskreno, mislim da je došao na drugo poluvreme u ložu, a otišao je nekih deset minuta pre kraja utakmice. Možda se to desilo u poluvremenu ispred lože, ali ja to nisam ni čuo ni video - rekao je Tumbaković za „Alo!“.

Poslednji komentari
  • aca Vreme: 28.04.2014 08:51h

    Diplomatski ali smo svi videli sramno sudjenje i ocito navlacenje za CZ .Nije smeo da svira ociti penal za Pfc jer bi to bilo 2...0.a tako nije naredjenjo.

  • Nemanja Vreme: 28.04.2014 14:10h

    Aco sram te bilo ,uzmi pistaljku pa ti sudi . fudbal si jedino igrao na soniju ili segi pa mislis da nesto znas. tisina

  • maki Vreme: 29.04.2014 01:20h

    zalostan je ovaj tumbakovic sto se uvalci fss za neku funkciju, cist penal nad ninkovicem i to je mazic dobro video. stidim se sto sam grobar kad takvi brane cast partizana

  • aca Vreme: 29.04.2014 08:43h

    Nemanja ,sinko mali,ja sam posle sudijske karijere DELEGAT na fudb.utakm.Toliko o tome ,ocito imas 12 godina .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP