Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SKANDAL NA DOČEKU ORLIĆA

Vesić zabranio Mrkeli i Savi Miloševiću izlazak na balkon

Autor: Alo.rs | 23.06.2015 - 08:54:00h | Komentara: 3

Tokom dočeka naše U-20 fudbalske reprezentacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo, na balkonu Skupštine grada nisu se pojavili Mitar Mrkela i potpredsednik FSS Savo Milošević, kako tvrde mediji po nalogu Gorana Vesića.

Doček Orlića

Doček Orlića | Foto: Marko Metlaš

Nezvanično, gradski menadžer Goran Vesić zabranio je Savi Miloševiću i Mitru Mrkeli da izađu na balkon i zajedno sa stručnim štabom i igračima proslave titulu.
Ovim povodom oglasio se Savo Milošević:
- U pitanju je veliki skandal, ali ja ne bih svojom izjavom davao ni trunku medisjke pažnje čoveku koji očigledno nije svestan šta se dogodilo na Novom Zelandu i šta je omladinska reprezentacija uradila za Srbiju i srpski fudbal. Ne bih u noći velikog slavlja da pričam naširoko o ovome, ali u pitanju su stvari koje su prilično providne i za koje smo u FSS znali da se spremaju danima, rekao je Milošević za "Novosti".
Mitar Mrkela je direktor mlađih selekcija u FSS i jedan je od najzaslužnijih za sve što je ova generacija igrača postigla, a takođe je bio i vođa puta naše ekspedicije na Novi Zeland.
Selektor Veljko Paunović je u više navrata nesebično istakao značaj Mrkele za ovaj uspeh i osvajanje titule šampiona.
Savo Milošević je potpredsednik FSS.
Fudbalski savez Srbije će se verovatno danas o celom incidentu oglasiti zvaničnim saopštenjem, a u međuvremenu se oglasio Nikola Nikodijević predsednik Skupštine grada Beograda, koji tvrdi da se radi o nesporazumu i da se zabrana izlaska na terasu nije odnosila na Mitra Mrkelu i Savu Miloševića.
Nikodijević je pojasnio da je “u euforiji došlo do nesporazuma”. Kako je istakao, preporuka domaćina da na balkon ne izlaze političari, državni funkcioneri i funkcioneri FSS se u svakom slučaju nije odnosila na Mrkelu, direktora mlađih selekcija, i Miloševića, potpredsednika Saveza zaduženog za mlađe kategorije, koji su zajedno sa reprezentacijom deo uspeha.
“Svakako cenimo njihov doprinos koji su dali tituli i za njih će vrata Skupštine grada uvek biti otvorena. Čim su se pojavili medijski napisi kontaktirao sam sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Zoranom Lakovićem i raspravili smo detalje nesporazuma”, istakao je Nikodijević.
Poslednji komentari
  • asid Vreme: 23.06.2015 09:30h

    Ovaj balkon rezervisan je za okupljanje prvaka sveta, autsajderi se se okupljaju na drugim mestima!

  • rancha Vreme: 23.06.2015 10:33h

    To Tole majstor za fudbal umešao prste.Trebalo je mr. Toleta popeti na terasu da ga linčuju.

  • IZ SELA Vreme: 23.06.2015 17:49h

    Savo, postovala sam te, dok udovici nisi srusio spomenik, da izgradis, bolji skupli-smatram; jad Nim , a i u selu se krste-Ruhotina,Johovac,- bio dobar momak-MA-sta ti bi?????? jes oo pljuvo si al..!!!!! DOBIO U GLAVU-TO ono kad te navijaci potsete da nesmes da ih pljues ..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP