Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

O RASKIDU UGOVORA

Vešović: Slušam menadžera Raju Božovića!

Autor: S. R. | 26.11.2013 - 13:22:00h | Komentara: 2

Fudbaler Crvene zvezde je posle podnošenja zahteva za raskid ugovora sa crveno-belima izjavio da je karijeru prepustio svom agentu.

Marko Vešović

Čeka dogovor Zvezde i menadžera: Marko Vešović | Foto: RAS

- Ne želim da pričam o tome, niti da puno komentarišem, samo hoću da kažem da se ne pitam ništa o tome, već imam svog agenta Raju Božovića (nekadašnji finansijer FK Zeta, prim. aut.) koji vodi moju karijeru. Na klubu i njemu je da nađu neki dogovor, ako se dogovor uopšte može naći u ovom trenutku - jasan je Marko Vešović.
- Moje je da treniram i da se maksimalno koncentrišem na teren. Tri i po godine sam u Zvezdi, pošteno ginem za ovaj grb, pošteno se borim, to ću i nastaviti da radim. Sve ostalo što se bude dešavalo - saznaćete na vreme - dodao je reprezentativac Crne gore, kome se, kako nezvanično saznajemo, duguje oko 110.000 evra.

Podsetimo, početkom oktobra levi bek Zvezde Filip Mladenović podneo je pred Arbitražnom komisijom zahtev za raskid ugovora na osnovu neisplaćenih primanja.

Defanzivac je na kraju i raskinuo ugovor, pošto nije u propisanom roku ostvaren dogovor sa crveno-belima o kompromisnom rešenju, a pre njega, na ovaj način sa "Marakane" su otišli Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić i Miloš Dimitrijević.
Poslednji komentari
  • Nesa Vreme: 26.11.2013 15:02h

    Auuu Veso, pa zar i ti!? Istina je sve sto si izjavio, ali ovome se od tebe nisam nadao. Razmisli jos jedanput, ali dobro.

  • Bozo Vreme: 27.11.2013 09:15h

    E moj Marko.....nije sve u pravu potrazivanja.Slazem se da fudbaleri igraju za novac to im je izvor prihoda ali Zvezda je velika i kad je mala i kad tad ce platiti dug to bar vi fudbaleri ce te ostvariti za razliku od rugih poverilaca. Savetovao bih te da poslusas BAJKA (Bajkovica) coveka koji svojim ponasanjem najvise postaje legenda..A i tebi je jasno da okolnost da ces se iz Zvezde prodati donositi mnogo vise od mnogo veceg duga negosto ti Zvezda trenutno duguje.I budi SVOJ covek i ne razmisljaj tudjom glavom. Naravno ne pravdam Zvezdu ni najmanje-da se slucajno nesto pitam prvoh bi vama fudbalerima obezbedio plate u minut a onda mi se nebi setali ko tetke po terenu i kukali na sudije a gubili bodove na Marakani.A vi treba da igrade punom snagom i u ovakvoj situaciji ZBOG SEBE a ne drugih. Zato moj Marko prodiskutuj ovaj tvoj problem PRVO SAM SA SOBOM .......

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP