Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KAPITEN VERUJE U NOVOG TRENERA

Vidić: Mojes će biti uspešan kao Fergi!

Autor: M. Grujić | 10.05.2013 - 14:25:00h | Komentara: 0

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić ne sumnja da je Dejvid Mojes pravi naslednik za klupu Mančester junajteda, i veruje da će ekipa biti uspešna kao i tokom ere sera Aleksa Fergusona.

Barselona  više nije “in”: Vidić

Barselona više nije “in”: Vidić | Foto: Reuters

Klub sa Old Traforda je potvrdio da će trener Evertona naslediti legendarnog Škota, a odmah se tim povodom oglasio i kapiten Vidić.
- Oni dele mnoge osobine i sa podjednakom strašću pristupaju svom poslu. Najbitnije je da su obojica rođeni pobednici, to se vidi iz svakog njihovog gesta. Radujem se saradnji sa Mojesom i verujem da će biti podjednako uspešan kao i Ferguson - poručio je Vidić.
Fil Nevil je jedan od igrača koji je imao sreću da u karijeri radi i sa Fergusonom i sa Mojesom. Kapiten Evertona poručio je bivšim saigračima da će “propljuvati krv” pod vođstvom Mojesa.
- Ono što je Mojes napravio od Evertona je neverovatno. Izvlači maksimum iz igrača kojima nije problem da naporno treniraju i igraju disciplinovano. “Karamele” su poseldnjih godina u vrhu tabele, što dovoljno govori o njemu kao treneru - zaključio je Vidić.
Dejvid Mojes će 1. juna preuzeti Mančester junajted sa kojim će potpisati šestogodišnji ugovor. U isto vreme, Aleks Ferguson će preuzeti ulogu ambasadora i direktora kluba, za koje će biti plaćen dva miliona funti godišnje. Fergi će novim poslom početi da se bavi kada operiše kuk ovog leta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP