Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DOŠLO VREME ZA RASTANAK

Vidić u Barseloni!?

Autor: V. Nestorović | 24.09.2012 - 12:41:00h | Komentara: 1

Došlo je vreme da Nemanja Vidića spakuje kofere... I uputi se u Španiju?

Nemanja Vidić Aleks Ferguson

Nemanja Vidić i Aleks Ferguson sarađuju od 2006. godine | Foto: Reuters

Ser Aleks Ferguson ove sezone grmi na odbranu Mančester junajteda koju ponovo, nakon duge pauze zbog povrede, predvodi bivši srpski reprezentativac, ali je očigledno da kapiten “đavola” više nije gazda u svom šesnaestercu. Nije tajna da Barselona odavno na meti ima Vidića a na njihovu poslednju ponudu od 20 miliona evra, škotski stručnjak nije ostao ravnodušan.
Ser Ferguson je u prošlosti, inače, pokazao da nema problema s tim da se odriče zvezda iz svoje ekipe, kao što je to bio slučaj sa Dejvidom Bekamom i Kristijanom Ronaldom.
Srpskog defanzivca nije bilo u postavi u derbiju protiv Liverpula, a neće ga biti ni u sastavu za duel sa Njukaslom u Liga kupu koji se igra u sredu.
- Nisam računao na njega za utakmicu sa Liverpulom jer se požalio da ga boli koleno i nisam hteo ništa da rizikujem - pokušao je da objasni svoju odluku Aleks Ferguson.
Kako prenose katalonski mediji, zbog velikih problema koje imaju u poslednjoj liniji sa veteranom Pujolom i sve češće povređenim Pikeom, Vidić bi se idealno uklopio u katalonsku ekipu, a nije tajna i da bi njegova supruga Ana radije živela u Barseloni, jednom od najlepših gradova na svetu, nego u Mančesteru.
Vidić je odigrao 246 mečeva za Junajted otkako je stigao na Ostrvo 2006. godine i može da se pohvali sa četiri titule u Premijer ligi i jednom u Ligi šampiona.

Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 14.01.2014 17:21h

    Arogantni englezi mu nisu ponudili ugovor zbog njegovih godina? Ima ih 32 a velchaninu gigsu koji je presao 40tu ugovor produzuju? To je sjajno sto ce Nemanja da napusti englesku,imace gotovo duplo veca primanja jer u engleskoj se od plate odbija 48%,dok u turskoj nista.Vec od prvih dana u galatasaray-u ce imati vise postovanja nego za 8g u engleskoj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP