Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OPROŠTAJ SRPSKOG IGRAČA OD NAVIJAČA JUNAJTEDA

Vidićevo zbogom “Teatru snova”! (VIDEO)

Autor: S. V. | 06.05.2014 - 23:07:00h | Komentara: 0

Jedno zlatno poglavlje slavnog Mančester junajteda je završeno! Kapiten tima sa “Old Traforda” Nemanja Vidić, oprostio se od navijača “crvenih đavola” pobedom nad Hal sitijem (3:1), čime je zaokruženo osam godina prepunih pobeda, radosti i trofeja, što nikako neće pokvariti ni činjenica da je ovo jedna od najneuspešnijih sezona Junajteda od početka ere ser Aleksa Fergusona.

vidic

Bobi Čarlton i Nemanja Vidić

Vidić je u 22. minutu meča ušao u igru umesto povređenog naslednika Fila Džonsa, a da li i dostojnog, pokazaće vreme. Bio je to znak da ceo “Old Traford” stadion ustane i višeminutnim ovacijama i pesmom pozdravi čoveka koji ih je vodio do pet titula prvaka Engleske, Lige šampiona, Interkontinentalnog kupa...
A pre početka 299. utakmice u karijeri za slavni klub, Nemanja Vidić je dobio poklon od legende Bobija Čarltona, da bi po završetku meča još jedan iz redova “neuništivih” Rajan Gigs, kome je ovo poslednja sezona u karijeri, uzeo mikrofon u ruke i obratio se navijačima.
Molim vas da pozdravite našeg kapitena Nemanju Vidića. Napušta nas na kraju sezone, a mi mu možemo samo reći hvala na svemu i da mu poželimo puno sreće u narednim godinama”, rekao je Gigs, posle čega se još jednom “Teatrom snova” prolomila pesma posvećena jednom od najboljih srpskih fudbalera u istoriji.

vidić

Vidić sa jednim od pet osvojenih pehara u Premijer lige

Dakle, jedna era je završena, kako za Mančester junajted tako i za Nemanju Vidića. “Crveni đavoli” od leta kreću u potpuno renoviranje tima, a Nemanja otvara novu stranicu, ovog puta u italijanskom fudbalu, gde će u dresu Intera iz Milana pokušati da ostavi još jedan neizbrisiv trag kakav je prethodno ostavljao u Crvenoj zvezdi, Spartaku iz Moskve i Mančester junajtedu.

Pogledajte oproštajni govor Vidića na "Old Trafordu".


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP