Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRVI PORAZ PARTIZANA

Vojvodina pobedila šampiona!

Autor: P. V. | 29.09.2013 - 18:55:00h | Komentara: 0

U Superligi Srbije jedino je još Vojvodina neporažena! Fudbaleri Partizana izgubili su na gostovanju u Novom Sadu od Vojvodine rezultatom 2:1 (0:0) u derbiju sedmog kola. Pred oko 5.000 gledalaca Novosađanima je pobedu doneo bek crno-belih Marko Živković koji je postigao autogol tri minuta pre kraja meča.

Jak pljusak koji je padao tokom čitavog meča je definitivno uticao da ekipe ne prikažu najbolji fudbal, kao i na publiku, koja je došla u skromnom broju – svega 5.000 duša. Prvo poluvreme pripalo je crno-belima, koji su imali nekoliko prilika (Kojić, Jojić, Saša Ilić) da dođu do prednosti, međutim, mreža Delača je mirovala, a u nastavku je viđena sasvim druga slika i mnogo bolja Vojvodina.

Partizan Vojvodina

 Tek što je krenulo drugo poluvreme, “lale” umalo nisu povele. Trajković je pokušao glavom, lopta je prošla tik pored stative. Nastavili su se naleti domaćih, sve do 73. minuta kada je Škuletić  dobro skočio u kaznenom prostoru gostiju i postigao jedini gol na meču.
Samo tri minuta kasnije, Kojić je sprečio slavlje domaćih kada je spretno ćušnuo loptu pored golmana Delača na asistenciju Jojića – 1:1. Igrao se 87. minut kada je Marko Živković nespretno reagovao kod centaršuta i postavio konačnih 2:1 za “lale”, kojima je ovo druga pobeda u nizu nad Partizanom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP