Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SUKOB

Vokri laže, nismo mu čestitali!

Autor: D. Lajšić | 23.12.2012 - 23:55:00h | Komentara: 1

Predsednik Fudbalskog saveza Kosova Fadilj Vokri uzburkao je srpsku fudbalsku scenu tvrdnjom da su mu na dozvoli FIFA da njegovo Kosovo igra prijateljske mečeve čestitali prijatelji iz fudbalskog kluba Partizan, kao i mnogobrojne srpske fudbalske legende.

U Humskoj su  iznenađeni  tvrdnjama nekadašnjeg fudbalera Partizana

U Humskoj su iznenađeni tvrdnjama nekadašnjeg fudbalera Partizana | Foto: Marko Metlaš

- Mnogo mojih bivših saigrača mi je čestitalo, prijatelji iz FK Partizana, ali i zamolili su me da ta čestitka bude tajna da im to ne bi pravilo neprilike. Znate, podigla bi se hajka na njih u Srbiji. A verujte da nije daleko ni dan kada će Kosovo i Srbija odigrati zvaničan meč. Biće to za vreme mog mandata, uveren sam - rekao je Vokri za hrvatske medije.
Iz Partizana su se momentalno ogradili saopštenjem.


- Niko od čelnika FK Partizan nije čestitao Fadilju Vokriju, kako je on izjavio za hrvatski “Maks sport”. Partizan podržava i sprovodi odluke Fudbalskog saveza Srbije u potpunosti. Svi u srpskom fudbalu imaju jedinsten stav po tom pitanju - preneo je stav Partizana portparol kluba Nenad Danilović.
Iz Humske su dodali i da niko iz kluba nije u kontaktu sa Fadiljem Vokrijem.
- Pa on se nije ni pozdravio ni komunicirao sa bilo kim iz našeg kluba kada smo igrali sa Škendijom u Skoplju, a bio je prisutan na tom meču - rekao je Danilović.

Traži podršku na sve strane: Fadilj Vokri

Traži podršku na sve strane: Fadilj Vokri

Iz Partizana je za B92 naglašeno da niko iz kluba nije uopšte u kontaktu sa Fadiljem Vokrijem, koji se, prema njihovim rečima, “nije pozdravio ni komunicirao ni sa jednim predstavnikom FK Partizan prilikom gostovanja ‚crno-belih‘ makedonskoj Škendiji u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošle sezone, iako je Vokri boravio u Skoplju i prisustvovao tom meču”.

Podsetimo, Izvršni komitet FIFA na sastanku u Tokiju odobrio je fudbalerima sa Kosova da igraju prijateljske utakmice, ali “samo u konkurenciji mladih selekcija, klubova, amaterskih i ženskih ekipa”. Iz našeg saveza najavili su da će blokirati svaki pokušaj da Kosovo odigra neku zvaničnu utakmicu.
Poslednji komentari
  • milovan Vreme: 24.12.2012 15:46h

    A zasto bi Vokri lagao.Dao vam pare a sada kada je rekao nevalja.On zna kako ce najlakse sa vama.Igrao je za Partizan i zna da vam u glavi samo pare.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP