Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

STOJKOVIĆ, GOLMAN SRBIJE, OTKRIO OD ČEGA MU SKAČE ADRENALIN

Volim zapaljivu atmosferu!

Autor: S. R. | 16.03.2014 - 08:02:00h | Komentara: 0

Srbija sigurno ide na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, tu nema greške, tako bar tvrdi Vladimir Stojković! Čovek koji je zadužen da čuva mrežu „orlova” se blistavim partijama u grčkom Ergotelisu pretplatio da srpsku jedinicu i nema dileme da će ostati prvi golman u kvalifikacijama za EP, koje startuju u septembru ove godine.

Tvrdi da Srbija  ide na EVRO 2016 u Francuskoj: Vladimir Stojković

Tvrdi da Srbija ide na EVRO 2016 u Francuskoj: Vladimir Stojković | Foto: A. Dimitrijević

Stojković je poznat kao golman koji može da odbrani nemoguće u situaciji jedan na jedan, ali je posebna priča njegov vatreni temperament. Navijači Crvene zvezde mu nikada neće oprostiti što je posle crveno-belog obukao crno-beli dres. Vladimir je i sada imao zanimljivu izjavu kada su u pitanju kvalifikacije za predstojeće EP.


- Da se ja pitam, uvek bih igrao s moćnim favoritima i u zapaljivoj atmosferi, gde sve „gori” na terenu i oko njega. Lako će nam biti da se naoštrimo za Kristijana Ronalda i njegove Portugalce, pa i Dance. Valja „namestiti” glavu za Jermeniju i Albaniju. Ključ uspeha obično se krije u tim malim utakmicama i na domaćem terenu. Kao što rekoh, siguran sam da ćemo ga naći - izjavio je Stojković u intervjuu za list „Danas”.

Stojković je zimus iz Partizana prešao u Olimpijakos, ali je momentalno prosleđen na pozajmicu u Ergotelis, gde čini čuda među stativama i najzaslužniji je što je klub koji se bori za opstanak uplivao u mirnu luku. Iskusni čuvar mreže poručuje da je pred „orlovima” blistava budućnost.

- Posle žreba sam napisao i sada ponavljam, nema razloga za brigu. Sigurno idemo na Evropsko prvenstvo! Srbija nije više samo veoma talentovana reprezntacija, već smo počeli da živimo tu lepu budućnost. Protiv Iraca u Dablinu smo iz minusa otišli u plus. To mogu samo oni koji znaju i veruju u to što rade - optimista je Stojke.

Srbija je u grupi sa Albanijom, Jermenijom, Danskom i Portugalom.

Marković i Mitrović „pustili nogu”


Stojković je imao samo reči hvale za Nemanju Matića, novog asa Čelsija, a izneo je niz pohvala za mlade lavove - Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića.
- Mnogo smo dobili sa Nemanjom Matićem na sredini. Mislim na njegov rad u oba smera i to koliko je koristan u defanzivi, isto tako i napadu. Tek ćemo da profitiramo od Lazara Markovića i malog Mitrovića u završnici. Obojica su napredovali i „pustili nogu”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP