Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HVALI PREDSEDNIKA

Volkov: Đurić je čovek koji
je navikao samo na uspehe...

Autor: Mozzart | 22.06.2013 - 13:15:00h | Komentara: 0

"Najtrofejniji je predsednik u istoriji kluba i prirodno je da trazi i bolje i vise nego dosad", poručuje levi bek crno-belih.

volkov

Vladimir Volkov je jedan od igrača Partizana od kojeg stučni štab i uprava kluba očekuju najviše u narednoj sezoni.

Ipak, levom beku crno-belih na leto 2014. godine ističe ugovor u Humskoj, pa bi ovaj prelazni rok mogao da bude i poslednja šansa Partizanu da zaradi od njegovog transfera.

"S jedne starane imponuje kada trener i sportski direkor kažu da sam bitan za ekipu, ali isto tako bi trebalo da razmišljam o sebi i porodici. U godina sam kada mogu da odem u inostranstvo. Ako se to desi bilo bi dobro i za klub.
Međutim, i ako ostanem nista se ne menja u mom pristupu, igraću za Partizan i Grobare kao i dosad, rekao je Vladimir Volkov za MOZZART Sport.
Odlaskom Vladimira Stojkovića i Milana Smiljanića, 27-godišnji Volkov je postao drugi najiskusniji igrač u ekipi, odmah iza neprikosnovenog kapitena.
"Prosto je neverovatno da sam posle Saše Ilića ja najstariji igrač Partizana. Pokušaćemo na mladost, talenat i kvalitetan rad Vuka Rašovića, čiji mi se treninzi izuzetno dopadaju, da pokazemo šta možemo".

Tvrdi da ništa  ne krije: Dragan  Đurić

Dragan Đurić | Foto: Marko Metlaš

Predsednik Partizana Dragan Đurić je poručio da želi iskorak u Evropi.

"Predsednik Đurić je čovek koji je navikao samo na uspehe. Najtrofejniji je predsednik u istoriji kluba i prirodno je da traži i bolje i vise nego dosad. Šta će biti, najbolje je da sačekamo da se završe kvalifikacije. Svaka godina donosti nešto novo. Kad smo igrali sa Anderlehtom niko nije očekivao, a plasirali smo se u Ligu šampiona, dok su pred Šamrok svi verovali da ćemo u Ligu Evrope, ali tamo nismo otišli. Mi smo optimisti, jer da nismo sad bismo otišli sa ovih priprema, pošto nase prvenstvo počinje tek u avgustu. Za veliki rezultat u kvalifikacijama potrebna nam je i sreća", jasan je Vladimir Volkov.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP