Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JELEN SUPERLIGA

Voša dočekuje Partizan u derbiju, Zvezda na popravnom protiv Spartaka

Autor: Tanjug | 27.09.2013 - 12:07:00h | Komentara: 0

Utakmicama sedmog kola ovog vikenda nastavlja se fudbalska Superliga Srbije, a derbi će biti odigran u Novom Sadu gde Vojvodina dočekuje Partizan, dok će Crvena zvezda ugostiti subotički Spartak. Sve utakmice pomerene su za nedelju, zbog najavljenog održavanja gej parade u Beogradu.

Abubakar Oumaru

Prošlosezonski duel u Humskoj rešio Oumaru

Partizan će imati veoma težak zadatak da protiv uvek neugodne Vojvodine zabeleži petu uzastopnu pobedu u šampionatu. Aktuelni prvak u dobrom raspoloženju dočekuje derbi u Novom Sadu, posebno nakon pobede nad Metalcem (2:0) u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Vezista Partizana Erik Đemba Đemba propustiće meč u Novom Sadu zbog povrede članka, a trener Vuk Rašović neće moći da računa ni povredjenog Miloša Ostojića i kažnjenog Nikolu Ninkovića.

Za razliku od Partizana, fudbaleri Crvene zvezda su u sasvim drugačijoj situaciji. Crveno-beli su u prethodna dva kola šokirali navijače, prvo protiv Donjeg Srema (2:2), a zatima i porazom protiv Voždovca (1:0) i imaće priliku da poprave utisak protiv Spartaka na Marakani.

Plasman u osminu finala nacionalnog Kupa i trijumf od 3:0 protiv Proletera u Novom Sadu nagovestio je bolje dane za ekipu Slaviše Stojanovića, čija je pozicija na klupi tima iz Ljutice Bogdana ozbiljno bila dovedena u pitanje.

Gradski derbi biće odigran na Karaburmi gde će OFK Beograd dočekati Rad. Obe ekipe u ovaj meč ulaze u ne baš sjajnoj formi. "Romantičari" su u prošlom kolu izgubili od Partizana, a u sredu tek posle penala eliminisali Mladost iz Lučana, dok je Rad odigrao bez golova protiv Slobode i doživeo poraz od Borca iz Čačka (2:1) u najmasovnijem fudbalskom takmičenju.

Trenutno drugoplasirani Čukarički gostuje kruševačkom Napretku, Jagodina dočekuje Novi Pazar, dok će Javor u Ivanjici ugostiti Radnički iz Niša.
Parovi 7. kola: OFK Beograd - Rad, Javor - Radnički Niš, Jagodina - Novi Pazar, Napredak - Čukarički, Donji Srem - Voždovac (15.30), Vojvodina - Partizan (17), Sloboda - Radnički Kragujevac (19), Crvena zvezda - Spartak (19).
TABELA: Partizan 16, Čukarički 14, Radnički Niš 10, Novi Pazar 10, Crvena zvezda 10, Voždovac 9, Vojvodina 9, Napredak 7, Jagodina 8, Napredak 7, Javor 7, Spartak 7, OFK Beograd 6, Radnički Kragujevac 6, Rad 4, Sloboda 3, Donji Srem 3.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP