Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ŽIVKOVIĆ UVEREN U TRIJUMF NAD BRAZILCIMA (7.00, RTS):

Vraćamo se s peharom!

Autor: P. Vuković | 20.06.2015 - 06:00:00h | Komentara: 0

Kuncuo je čas, omladinska selekcija Srbije boriće se za pehar šampiona sveta (7 časova, RTS) protiv petostrukog prvaka u uzrastu do 20 godina, Brazila. Sve što je viđeno u dosadašnjem delu turnira je jedno, finale će biti posebna priča, drugačiji naboj za svakog srpskog fudbalera koji se bude pojavio na terenu stadiona u Oklendu.

Paunovićev adut: Andrija Živković

Paunovićev adut: Andrija Živković | Foto: Profimedia

Brazilci su samo u meču sa Senegalom (5:0) pokazali da ih se treba plašiti - u prethodne dve runde srećno su se provlačili na penale. Svesni su toga i u našem timu i znaju da protivnik nije nepobediv. Andrija Živković, po mnogima najbolji fudbaler na šampionatu, veruje u trijumf nad “kariokama”.


- Naravno da možemo da se nosimo sa Brazilcima! Pre puta za Novi Zeland rekao sam da možemo da doguramo do finala Mondijalita. To smo uspeli, i sada kad smo došli do poslednjeg stepenika, ništa više nije nemoguće. Ova dva dana smo se baš dobro pripremili za “karioke”. Ne brinite, imaju i Brazilci mana, a mi ćemo ih iskoristiti i vratiti se sa peharom kući - ističe Živković u razgovoru za “Alo!”.
Iako nismo igrali sa Brazilcima na šampionatu, sa njihovim stilom igre smo se već susretali.

- Analizirali smo ih detaljno i jasno je da su Brazilci po stilu igre slični Urugvajcima, koji su nas savladali u prvoj utakmici, uz dosta sreće. Ali, od tada smo uspeli da se konsolidujemo, da se podignemo kao tim i da doguramo do borbe za zlatnu medalju.
Odigrali su “orlići” iscrpljujućih 360 minuta u prethodna tri meča, ali su sada spremni za još jedan maraton, ako treba.

- Imamo snage za 120 minuta, fizički smo se baš dobro pripremili, pa i mentalno. Iskren da budem, više bih voleo da rešimo pitanje pobednika u 90 minuta i da se na balkonu gradske skupštine u Beogradu pojavimo sa peharom u rukama - poručio je Živković.

Zainteresovani neka čekaju!

Čelsi, Benfika, Sevilja, Sosijedad... Veliki broj evropskih klubova interesuje se za jednog od najboljih fudbalera Mondijalita. Živković gleda da ostane na zemlji.
- Ne razmišljam o pozivima drugih klubova dok igram za reprezentaciju. Ne opterećuju me vesti, maksimalno sam fokusiran na finale. Ništa mi drugo nije bitno u ovom trenutku - naglašava Andrija Živković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP