Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REPLIKA NA REPLIKU

Vučelić poručio iz Tbilisija: Terzić je pigmej! (VIDEO)

Autor: D. J. Bužić | 20.07.2015 - 19:54:00h | Komentara: 1

Španska sapunica, fudbalski rat u trouglu Zvezda - Partizan - FSS, vodi se i van granica Srbije.

Izveštač "Alo!" iz Tbilisija zabeležio je ekspresni odgovor potpredsednika Partizana Milorada Vučelića, povodom izlaganja Zvezdana Terzića na temu toliko pomiunjanog meča OFK Beograd - Crvena zvezda (2:6).


- Popuno sam preokupiran utakmicom Dila Gori - Partizan,  pa ću se oglasiti samo zbog toga što sam lično pomenut. Došlo je do nesporazuma. Ja sam reagovao više učestvujući u žalosti, zbog toga što je u nedelju na Vračaru žrtva bio sport, fudbal i takmičenje. Izrazio sam saučešće zbog jednog teškog udarca koji je doživeo srpski fudbal. Nisam imenovao klub koji je to učiio, niti bilo kog pojedinca. Zašto se neko prepoznao u svemu tome? To sam nazvao kriminalom, ne zato što sam želeo da optužim bilo koga nego zato što je načinom na koji je igrana utakmica ugroženo javno dobro. Kad se ugrozi javno dobro onda svaki građanin mora da reaguje. To je bio smisao mog reagovanja - rekao je Vučelić, a potom nastavio:

- Ne mislim da je Zvezdan Terzić najbolji čovek da brani obraz i čast Zvezde. Obraz i čast Zvezde su pre njega branili mnogi sa kojima sam bio i ostao prijatelj. Onda kada sam ja bio drag gost Zvezde, taj čovek nije mogao ni da priđe toj tribini. Drugo, njegovo pominjane devedesetih i Slobodana Miloševića je zaista nešto što je krajnje nedostojno. Čovek koji je pravi pigmej, i to u svakom pogledu, pa i intelektualnom, bez obzira na tu njegovu titulu, i u svakom drugom pogledu, nema pravo niti on ima pojma o tome šta se tad dešavalo. Partizan devedesetih godina nije nameštao nikakve utakmice niti on to zna.

Ovakva utakmica nikad se nije igrala. Nikada ja nisam ovakvu utakmicu gledao.

Na Terzićev poziv Vučeliću da se "pogledaju u oči", čelnik crno-belih, iz Gruzije poručuje:

- A zašto da se mi gledano u oči, da razgovaramo? To nije tema, prvo treba da se objasni utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda. I Pižonova odluka da ne vodi utakmicu sada ima sasvim drugo svetlo. On nije želeo, kao jedan častan i veliki sportista, da učestvuje u jednom ovakvom nameštanju.Pominjanje Karadžića je bacanje prašine u oči javnosti.Srpski fudbal je u nedelju doživeo jedan od najtežih trenutaka.Reagujem jer sam prozvan lično, on nije shvatio da je to izraz saučešća nego se ponaša kao neki pravednik, a za to nema nikakvog osnova. Neka položi prvo račun za sve što je radio na Vračaru, onda možemo da razgovaramo. Kad položi taj račun biće prilike za razgovor. Od toga niko ne beži.

Poslednji komentari
  • Рашо Vreme: 21.07.2015 09:02h

    Змај од Шипова, незнам зашто али ме Терзић на њега подсећа.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP