Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRAVO NIOTKUDA, BIVŠI KADAR SPS-A UŠAO U PREDSEDNIČKU TRKU

Vučelić stiže u Partizan!?

Autor: Predrag Vuković | 06.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nenad Bjeković, Ljubiša Tumbaković, Mile Jovičić i Branko Ružić do juče su figurirali kao mogući naslednici Dragana Đurića na mestu predsednika Partizana, a onda je u igru, pravo niotkuda, uleteo bivši kadar SPS-a Milorad Vučelić!?

Iz političke istorije u crno-belu fudbalsku budućnost: Milorad Vučelić

Iz političke istorije u crno-belu fudbalsku budućnost: Milorad Vučelić | Foto: Emil Čonkić

Svojevremeno istaknuti pripadnik režima Slobodana Miloševića koji se u poslednjih nekoliko godina sklonio sa političke scene, ali i zadržao jake veze sa ljudima na visokim funkcijama, juče se pravio nevešt i pokušavao da izbegne odgovor na direktno pitanje - da li je tačna priča da je spreman da preuzme Partizan?


- Počastvovan sam što se moje ime vezuje za jednu tako važnu funkciju, ali sa mnom do sada niko nije razgovarao o tome - izjavio je Vučelić.
Bivši generalni direktor RTS-a sada uređuje nedeljnik „Pečat“, a od 1997. do 1999. godine je bio predsednik Rukometnog saveza Jugoslavije. Od 1995. do 2000. godine bio je član Upravnog odbora FK Partizan, a na svojoj veb prezentaciji se i danas hvali sa tri titule prvaka države i Kupom Jugoslavije koje su crno-beli osvojili tokom njegovog rada u klubu iz Humske.

Branko Ružić, bivši partijski kolega Milorada Vučelića, juče nije želeo previše da se bavi ovom temom, nazivajući je „medijskom spekulacijom“...
- Gospodin Vučelić i ja se poznajemo dovoljno dobro i dovoljno dugo da on sigurno zna kakvo je moje mišljenje o njemu - nedorečen je bio Branko Ružić, predsednik IO SPS-a i potpredsednik FK Partizan.

Ovom prilikom je Ružić odbacio mogućnost po kojoj bi se i on kandidovao za mesto predsednika fudbalskog kluba.
- Nikad se u životu nisam kandidovao za bilo koju funkciju. Konkretno, što se tiče Partizana, moj stav je poodavno poznat sportskoj i ostaloj javnosti Srbije - naglasio je Ružić u izjavi za naš list.
Reporteri „Alo!“ su 2012. na meču Partizan-Nefči uslikali Vučelića u društvu Milovana Đorića.

- Vučelu znam dobro, nisam čuo da ima te ambicije. Mi se ne družimo, poštujemo se, izuzetno ga cenim, kao političara. Šta da vam kažem o tim pričama da bi mogao da postane predsednik Partizana, sa ovom aktuelnom grupacijom koja vodi klub, koliko znam, u odličnim je odnosima. Vučelića interesuje fudbal, ali predsednik i ne mora toliko da zna o samoj igri, za to je zadužena struka. Predsednik je taj koji treba da obezbedi novac i uslove - prokomentarisao je Milovan Đorić, dugogodišnji fudbalski radnik.
U svakom slučaju, situacija u Partizanu će postati jasnija za četiri dana na sednici Upravnog odbora, kada će biti ustanovljen tačan datum izborne skupštine, koja bi trebalo da bude održana do 20. decembra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP