Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DERBI

Vučić na severu, Dačić na jugu!

Autor: G. Anđelković | 17.11.2012 - 07:09:00h | Komentara: 0

Da li možete da zamislite Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića i Borisa Tadića na jugu među “grobarima” ili Aleksandra Vučića, Dragana Đilasa i Jovana Krkobabića na severu među “delijama”?

Vučić i Dačić

Vučić i Dačić

Naravno, nećemo ih videti danas na kopu Zvezdinih i Partizanovih navijača, ali verovatno ćemo ih čuti posle 143. večitog derbija kako likuju zbog pobede njihovog voljenog tima (za Partizan bi i remi bio ravan pobedi imajući u vidu osam bodova viška od Crvene zvezde).


A ko će sve na našoj političkoj sceni danas navijati, da l’ iz lože “Marakane” ili od kuće - nebitno je, za Crvenu zvezdu i Partizan?

Uz pomenute, nije tajna i da su zvezdaši još: Vuk Drašković, Velja Ilić, Jovan Krkobabić, Dragoljub Mićunović, Vuk Jeremić, Čedomir Jovanović, Oliver Dulić, Dragan Šutanovac, Aleksandar Antić, Petar Škundrić, Nebojša Čović... Poslednja trojica su čak i aktivno uključena u rad Crvene zvezde, dok je Jovanović prošle nedelje upao u vaterpolo klub gde je od letos i Oliver Dulić. A koliko su neki od njih “otrovni” zvezdaši, najbolje govore njihove izjave:

- Priznajem, navijao sam za Fljamurtari protiv Partizana - izjavio je nedavno Vuk Jeremić.

Kada je reč o partizanovcima, tu su još: Rasim Ljajić (do prošle godine bio u upravi), Branko Ružić (aktuelni potpredsednik Partizana), Nenad Popović (bivši predsednik Partizana), Mlađan Dinkić (nova ljubav mu je Radnički, a stara Partizan), Andrija Mladenović (bivši potpredsednik KK Partizan), Miloš Aligrudić, Dragan Todorović, Aleksandar Jugović...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP