Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREMIJER ISPROZIVAO KARADŽIĆA

Vučić: Toletova političko - komesarska saopštenja ne želim da komentarišem!

Autor: N.J. | 24.06.2015 - 15:25:00h | Komentara: 2

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sramota ako je bilo ko zabranio nekome da izađe na terasu Gradske skupštine na kojoj su mladi fudbalski reprezentativci slavili osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Ne veruje u  slučajnosti:  Premijer  Aleksandar Vučić

Ne želi da komentariše Toleta: Aleksandar Vučić | Foto: Marko Đoković

''Ako je to istina to je sramota i skandal, to pokazuje da mi Srbi ne umemo ni da proslavimo ono što je vredno, nego su nam lične sujete ili ne znam koji razlozi važniji'', rekao je Vučić novinarima na konferenciji u Vladi Srbije, a preneo Tanjug.
 
On je, odgovarajući na pitanje da prokomentariše sukob funkcionera FSS i čelnika gradskih vlasti, kao i saopštenja koja su usledila nakon pojave informacija da je pojedincima bilo zabranjeno prisustvo na terasi, rekao da ne može da tvrdi šta je istina jer jedni kažu da se to dogodilo, a drugi da nije.
''Ta političko - komesarska saopštenja Toleta Karadžića bolje mi je da ne komentarišem. Mislim da ovo što sam ja rekao misli svaki građanin ove zemlje'', zaključio je Vučić.

Navukao gnev  ministara:  Tomislav  Karadžić

Isprozivao ga premijer: Tomislav Karadžić | Foto: Marko Metlaš

Podsetimo, čelnicima FSS-a na čelu sa potpredsednikom Savom Miloševićem rečeno je da im je zabranjen izlazak na čuveni balkon, pa su on i direktor mlađih selekcija Mitar Mrkela napustili zgradu Skupštine grada Beograda, posle čega je usledilo oštro saopštenje naše kuće fudbala koje možete pročitati ovde.

Ovim povodom oglasio se i predsednik skupštine Beograda Nikola Nikodijević koji tvrdi da je u celoj euforiji i gužvi došlo do nesporazuma.

Nikola Nikodijević

Nikola Nikodijević | Foto: Emil Čonkić

- Domaćin dočeka mladih fudbalera, u ime Skupštine Beograda, bio sam ja. Jedini sam komunicirao sa zvaničnim predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije. To znači da sam u dogovoru sa FSS donosio odluke o tome kakakv će biti protokol dočeka, što je uključivalo i dogovor ko izlazi na balkon. Nijedan drugi funkcioner Skupštine grada, uključujući i gradskog menadžera Gorana Vesića, nije učestvovao u dogovorima, niti je donosio bilo kakve odluke povodom dočeka. Naša preporuka da na balkon ne izlaze političari, državni funkcioneri i funkcioneri Saveza u svakom slučaju se nije odnosila na direktora mlađih selekcija Mitra Mrkelu i potpredsednika Saveza zaduženog za mlađe kategorije Sava Miloševića, koji su zajedno sa reprezentacijom deo uspeha. Svakako cenimo njihov doprinos koji su dali tituli i za njih će vrata Skupštine grada uvek biti otvorena - kazao je on.


Čim su se pojavili medijski napisi kontaktirao je kako kaže sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Zoranom Lakovićem.


- Raspravili smo detalje nesporazuma. Još jednom apelujem da se pažnja javnosti ne skreće sa istorijskog uspeha omladinske reprezentacije - kazao je Nikodijević.

Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 24.06.2015 15:54h

    Dosta bre te fudbalske mafije.I Karadzić I Milošević I Laković I Terzić I ..... su zreli za nešto drugo a ne za vodeće funkcije u FSS.Svi znamo da su zlo za naš fudbal,ali im niko ništa ne može,mafija stoji iza njih..Isto je to kao I u sudstvu,zdravstvu,advokatuiri,prosveti,sindikatima itd itd.Niko toj mafiji ne sme ništa.Samo ovakva jalova saopštenja,kao ova Vučićeva.Umesto šaka o sto,isecanja tumora,zavođenje reda,saopštenje ovakvog tipa kao što je ovo.A mora se priznati da se mafija ,u svim tim sistemima strašno uplašila.Ha,ha,ha......

  • lola Vreme: 25.06.2015 15:07h

    ko te nezna ,skupo ce te platiti,vec vidjeno,kod tebe je sve po sistemu "drz te lopova",to ti je zanat !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP