Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VANREDNO STANJE

Vučića umalo strefio infarkt na "Marakani"! Moguća nova hapšenja! (VIDEO)

Autor: Goran Anđelković | 14.11.2012 - 00:24:00h | Komentara: 8

Dragan Džajić je ponovo na čelu Crvene zvezde. Ovo je 22 minuta posle ponoći saopšteno na vanrednoj konferenciji za medije kojoj su pored Dažjića prisustvovali i potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik kluba Aleksandar Antić.

Vučić

Posle osam godina ponovo u predsedničkoj kancelariji: Džajić sa Antićem i Vučićem na vanrednoj konferenciji FOTO Zoran Ilić

Ranije je na sastanku u zgradi Vlade Srbije odlučeno da klubom do izbora novog predsednika rukovodi radna grupa u sastavu:

Dragan Džajić (predsednik), Nebojša Čović, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Zoran Stojadinović, Miodrag Lemajić, Slaviša Kokez i Predrag Ćulibrk.

Džajić

Pomoć u zadnji čas: Vučić i Džajić

Vučić je nakon posećene konferencije, bez obzira što je bila u pola noći, za medije rekao:

- Budite sigurni da neću stvari vezane za Crvenu zvezdu poturati pod tepih. Verujte mi, sada kada sam video klupske papire i koliki su dugovi kluba, pritisak mi je skočio na 210 sa 130. Taj dug je oko 60 miliona evra - rekao je Vučić i obećao da će uraditi sve da se utvrdi ko je napravio neverovatna dugovanja, što znači da su moguća i hapšenja onih osoba koja su direktno kriva za stvaranje dugova.

Džajić: Hvala Vučiću!

Dragan Džajić nije očekivao da će se pre kraja jesenje sezone vratiti u Crvenu zvezdu, koju je napustio 2004. godine posle utakmice sa Zenitom na "Marakani".

- Sve ovo je za mene neočekivano. Nisam bežao od toga. Klub ne sme da se preda. Ja sam tu i hvala gospodinu Vučiću što ima poverenja u mene i smatra da mogu nešto da pomognem. Trudiću se, valjda nisam zaboravio kako se to radi za ovih osam godina - bile su prve reči Dragana Džajića.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije je, inače, organizovao ovaj hitni sastanak, a kao osnovni zadaci Radne grupe istaknuti su "stabilizacija kluba, rešavanje finansijskih problema, deblokada klupskih računa i priprema za izbor klupskog rukovodstva.

- U ime države Srbije razgovarao sam sa rukovodstvom i legendama. Razgovori su bili dugi, ali je postignut dogovor. U skladu sa našim moćima pomoći ćemo Zvezdi i Partizanu. Moraćemo da odradimo reprogram dugova. Izbori za rukovodstvo kluba biće krajem decembra ili početkom januara. Do tada će klubom upravljati Radna grupa za konsolidaciju. U timu će biti više menadžera koji će pomoći oko finansija. Stanje je toliko teško da je iluzorno komentarisati. Država ne sme da dozvoli da Zvezda i Partizan propadnu - izjavio je Aleksandar Vučić.

Poslednji komentari
  • simke Vreme: 14.11.2012 03:41h

    Vujosevic izneverovo!!!

  • Граџанин Vreme: 14.11.2012 05:24h

    Џаст фор д рекорд: Пошто је, јелте, Партизан ;државни пројекат;, после друга Тадића у Црв.Звезди (и наложених за поклон 1 мил. евра из Телекома), сад је дошао и друг пицоусти агент Вучић, да прогласи да је Црв.звезда ;државни проблем;! Еј!... Да би скркао народне паре (ионако богатим) лоповима! И даа би се излупетао о дугу (60 милиона евра) и довео "Џају" (лице у судском процесу због новца!, да би ваљда пељешио и даље) Зато што Црв.звезда, замисли, није тукла код куће гиганта Јагодину, а изгубила је и од гиганта ОФК-а! Зато што месецима Лукић и компанија нису дали ни плате, па их Просинечки (јер Партизан је усташки клуб) сад тужи за 200 тисућа!, итд, итд... ... Какав јад! Је л оно Селтик или Ренџерс прогласио банкрот и почео поново, од бетон-лиге?... Зато они владају светом, а ми смо им робље (предвођени пицоустим агентом).

  • Бобан Милетић Бапси Vreme: 14.11.2012 08:19h

    Има наде - да Црвена Звезда пропадне !!! Само још фали Цветковић ?! Ће се појави ... Вучићу , замало да те стрефи инфаркт , ааа ?! Па крајње је време за хапшења ... ухапси , рецимо , економа Столета - он ми је одувек био сумњив !!!

  • dragan Vreme: 14.11.2012 09:59h

    potpuno isto se desava i u "Napretku",iz Krusevca.Klan Karic-Miskovic,na celu sa Goranom.K i Danicom.Dj. koje su doceli D.Binic i Zarko.M. ulazu u klub naduvavaju fakture i cekaju da cifra naraste toliko da niko ne moze da plati.Ni grad Krusevac ni bilo ko drugi.A onda ce fudbalski klub sa sve stadionom da ode za sicu. P.S Rekoh i spasih dusu posto vise ne mogu, osim da ih gadjam kesom punom g.....

  • duda Vreme: 14.11.2012 10:49h

    Au, sve moj do mojega, sem Dzaje, pa oni su i dosad bili tu i znali su sta se sve desava, mozda Vucic nije znao dok nije dosao na ovo mesto...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP