Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SPREMNI ZA MEČ SA VOJVODINOM

Vučićević: Ni Real ne bi bio favorit da nam dođe u Pazar

Autor: Beta | 10.05.2013 - 16:31:00h | Komentara: 0

Trener Novog Pazara Nebojša Vučićević izjavio je danas da će fudbaleri tog superligaša morati da urade sve što je u njihovoj moći da bi u 27. kolu savladali Vojvodinu i pobegli iz opasne zone.

Novi Pazar

Novi Pazar

"Dok sam ja trener Pazara, da nam dodje i Real iz Madrida ne dam mu ulogu favorita. Protiv Vojvodine nećemo imati pomoć sedam ili osam hiljada navijača, ali igraćemo na rezultat i pokušaćemo da ga izborimo na terenu", rekao je Vučićević novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Novi Pazar će dočekati Vojvodinu pred praznim tribinama, posle kazne izrečene domaćem klubu zbog loše organizacije susreta protiv Partizana.

"Sledi još jedna bitna utakmica na našem terenu i to protiv, po mom mišljenju, najbolje ekipe u ligi. Igraćemo bez pomoći naših navijača, ali daćemo maksimum da dodjemo do bodova koji garantuju mirniju završnicu sezone", rekao je Vučićević.

Vučićević je kazao da Novosadjani imaju brze bočne igrače i da će biti opasan rival i posle poraza od Jagodine (0:1) u finalu Kupa Srbije.

"Vojvodina ima svoje probleme, mi svoje. Biće opasan protivnik, kakvu god ekipu da izvedu. Njihovi omladinci su dve godine bez premca u Srbiji, imaju 25 kvalitetnih igrača i ko bude igrao želeće da dokaže da mu je mesto na terenu", kazao je Vučićević.

Novi Pazar je na 13. mestu u Super ligi sa 27 bodova, dok je Vojvodina trećeplasirana sa 25 bodova više.

"Ne volim da pričam o teorijama, još 12 bodova je u opticaju i mislim da će borba za opstanak biti neizvesna do poslednjeg kola. Ipak, pobede u ove dve utakmice na našem terenu rešile bi nam situaciju", zaključio je Vučićević.

Novi Pazar će dočekati Vojvodinu sutra od 17.00. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP