Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN PRIMORAN NA ŠOK TERAPIJU

Vuk leti, uskače Varga?!

Autor: P. Milovanović | 04.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Izgleda da je Vuku Rašoviću odzvonilo na klupi Partizana posle poraza od ljutog rivala Crvene zvezde u 145. prvenstvenom večitom derbiju (1:0), samo što to još nema ko da mu kaže!

Curi mu vreme na klupi Partizana: Vuk Rašović

Curi mu vreme na klupi Partizana: Vuk Rašović | Foto: A. Dimitrijević

Sam Rašović je nakon meča poručio da je ekipi hitno potrebna šok terapija, što nedvosmisleno ukazuje na to da broji poslednje dane kao trener aktuelnog šampiona Srbije, kao i da je predsedniku Draganu Đuriću prekipelo posle neuspeha na “Marakani”. I dok se kroz medije uporno provlači da je Ljubiša Tumbaković idealan čovek za gašenje požara u Humskoj, ALO!SPRINT je iz dobro obaveštenih izvora bliskih upravi Partizana saznao da je Zvonko Varga prvi pik predsednika crno-belih da zameni Rašovića.


Četiri puta asistent, uskoro možda i šef: Zvonko Varga

Četiri puta asistent, uskoro možda i šef: Zvonko Varga | Foto: M. Metlaš

- Varga je kao igrač punih osam godina proveo u Partizanu odigrao je skoro 200 utakmica i praktično je Partizanovo dete. Osim toga, zna kako ekipa diše jer je radio kao pomoćnik Vuka Rašovića. Sve to ga stavlja na čelo liste kandidata u slučaju da uprava proceni da je došlo vreme za rastanak sa Vukom Rašovićem. Što se Tumbakovića tiče, poznato je da je do aprila radio kao sportski direktor, nakon čega je dobio unosnu ponudu iz Kine, pa je napustio klub. Zbog toga, nije realno da on zameni Rašovića - rekao je za naš list dobro obavešteni izvor koji je zahtevao da ostane anoniman.


I on je u igri: Marko Nikolić

I on je u igri: Marko Nikolić | Foto: N. Mihajlović

Da se Rašoviću pakuje otkaz, jasno je i posle informacija o vanrednom sastanku Partizanove trojke u sastavu Đurić, Babić i Grubor, koja je tokom jučerašnjeg dana provela nekoliko časova u Humskoj. Raspravljali su telefonski o zakazivanju hitne sednice Sekretarijata i Upravnog odbora kluba koja bi mogla da usledi već danas, a na kojoj bi Rašoviću mogli da se zahvale na dosadašnjoj saradnji. Predsednik Partizana Dragan Đurić smata da je sada pravi trenutak da ga otpusti, posle poraza od Zvezde, i veruje da mu na tome niko, pa ni navijači crno-belih, neće zameriti.

Nađ i Jovičić traže da Đurić ode?!


Još jedna zanimljiva informacija pojavila se juče po podne, a vezana je za dešavanja u upravi kluba iz Humske ulice.
Navodno su sportski direktor Albert Nađ, potpredsednik Mile Jovičić i član upravnog odbora Duško Jovanović zatražili od Dragana Đurića da odmah po završetku jesenje polusezone zakaže vanrednu skupštinu kluba na kojoj bi kompletan Upravni odbor podneo ostavku i Partizan prepustio privremenim organima do izbora novog rukovodstva.
Koliko je ova priča realna, za sada je nejasno...

U igri i Marko Nikolić?


Trener Vojvodine Marko Nikolić takođe je kandidat za novog trenera Partizana. Njega je ranije u klub želeo da dovede nekadašnji sportski direktor Ljubiša Tumbaković, ali se posao ipak na kraju izjalovio.
Nema sumnje i da bi sada mnogi rado videli Nikolića na klupi crno-belih, posebno jer je Vojvodina u nezavidnoj finansijskoj situaciji, a i mladi stručnjak, utisak je, nikada nije bio dostupniji crno-belima nego sada.

Poslednji komentari
  • pera Vreme: 04.11.2013 10:36h

    Dokle vise.Sta hoce DJuric diletant,ovo je sjasi kurta da uzjasi murta.Svi oni vole Partizan onoliko koliki im je interes,a navijaci em placaju i daju klibu,em se polomise navijajajuci,a oni samo predju preko svega i kazu idemo dalje sutra je novi dan.Estvarno su pametni i da nam oni to ne saopste mi ne bi znali.Hocemo Drulovica,a svi koji su na bilo koji nacin sada aktivni u Partizanu da odu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP