Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDIN ODGOVOR

Vukadinović nije prepoznao Rajkovića zbog navijačke opredeljenosti!

Autor: M.R. | 28.07.2015 - 16:23:00h | Komentara: 0

"Vidmo se na stadionu "Rajko Mitić" gde ćemo Vas sve prepoznati" - kažu iz Zvezde.

Dragoljub  Vukadinović

Naljutio crveno-bele: Dragoljub Vukadinović | Foto: Oliver Bunić

Intervju sa alfom i omegom Metalca, Dragoljubom Vukadinovićem koji je objavljen u današnjem štampanom izdanju “Alo” novina podigao je veliku prašinu. Odmah je i stigao odgovor sa stadiona “Rajko Mitić”. Čelnici crveno-belih rešili su da reaguju na Vukadinovićevu izjavu da redari na stadionu njegovog kluba ne moraju da znaju ko je Predrag Rajković.
“Kao prvo, situaciju oko odnosa zvaničnih lica prema najboljem mladom golmanu na svetu zabeležili su, i javnost obavestili, pojedini mediji koji su tome prisustvovali. Fudbalski klub Crvena zvezda je želeo da džentlmenski dozvoli Fudbalskom klubu Metalac da sam odreaguje u vezi sopstvenih propusta. Umesto toga, čuli smo smešnu i tužnu izjavu gospodina Dragoljuba Vukadinovića kako ljudi ne moraju da poznaju Predraga Rajkovića.
Izgleda da je gospodin Vukadinović želeo da ponizi fudbalski klub Crvena zvezda i Predraga Rajkovića, a u stvari je samo govorio o sebi.
Gospodine Vukadinoviću, Predrag Rajković je u svojoj dosadašnjoj karijeri dao mnogo više srpskom fudbalu nego vi za života. I nije naodmet da naučite kako izgleda. Kao što nije naodmet i da svojoj ekipi naredite istu dozu borbenosti, želje i htenja bez obzira ko im je rival, kako ne bismo ubuduće gledali vaše momke u dva različita izdanja u prva dva kola. Jednom, bez želje, borbenosti, faulova i kartona, a već u sledećem kolu sa svim tim. Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze i sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti ”neprepoznavanje” Rajkovića. Vidimo se na stadionu ”Rajko Mitić” gde ćemo Vas sve prepoznati”- poručeno je iz Ljutice Bogdana. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP