Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DEJAN STANKOVIĆ PUSTIO STOMAK, U ZVEZDI MU ŠIJU POSEBAN DRES ZA OPROŠTAJNI MEČ

XL DEKI!

Autor: D. Ostojić | 13.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dejan Stanković odigraće poslednji zvanični fudbalski meč u subotu, 15. novembra! Na njegovoj „Marakani“ u prijateljskom meču (od 17 sati) sastaće se klub koji nosi u srcu i koji mu je sve dao - Crvena zvezda, i italijanski Udineze, gde sada radi kao pomoćnik glavnog trenera Andree Stramaćonija.

Dekijev oproštaj od fudbala uveličaće i njegovi bivši saigrači

Dekijev oproštaj od fudbala uveličaće i njegovi bivši saigrači | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Deki priznaje da je spreman za svega desetak minuta, jer je ispao iz forme, a da je od Stoleta, Zvezdinog ekonoma, već zadužio dres XL veličine.
- Tražio sam Stoletu da mi obavezno spremi jedan XL dres, jer više ne mogu da stanem u L. Vremena se menjaju, pa tako i kalupi dresova - kaže Stanković uz osmeh, i nadovezuje se:


Ulaznice od 200 do 1.500 dinara!

Prodaja karata za svojevrsni spektakl na „Marakani“ uveliko traje. Ulaznice će biti prodavane danas i sutra od 11 do 16 sati, a na dan meča (subota) blagajne će raditi od 11 sati do početka utakmice. Cene karata su sledeće: sever - 200; istok - 300; zapad - 400; VIP1 i VIP2- 1.000 dinara i VIP galerija - 1.500 dinara. Sezonske karte važe i za ovaj meč.

- Kada je stigao poziv Zvezde, bio sam najpre malo začuđen, ućutao sam na trenutak, a potom i veoma srećan. Pomisao na ponovni izlazak na travu „Marakane“, stadiona na kojem sam odrastao, pred navijače uz koje sam proveo mnoge lepe trenutke, u meni budi posebne emocije. Malo je reći da sam se uželeo toga.

Na „Marakani“ sam proveo divne trenutke i cela ova ideja probudila je u meni veliku želju da još jednom obučem crveno-beli dres, ali i tremu. Da, tremu, kako se subota bliži, osećam se kao da tek treba da debitujem!


Dekijev oproštaj će uveličati i njegovi bivši saigrači.
- Čuo sam i da će utakmici prisustvovati moji nekadašnji saigrači. Tome se mnogo radujem, jer sa nekima se nisam dugo video, iako smo u kontaktu - iskren je legendarni kapiten Zvezde i reprezentacije Srbije.

Inače, tim iz Udina je pristao da sam plati troškove puta i smeštaja, tako da celokupan prihod sa ove utakmice ide Crvenoj zvezdi. To je svakako lep gest kluba iz Udina, ali i način da Deki još jednom pomogne svojoj Zvezdi.
- I za Udineze je ovo značajna utakmica. Ovo će im biti prvi put da dolaze u Srbiju, a svi oni su upoznati sa tradicijom Crvene zvezde.
O tome svedoči i podatak da je predsednik kluba, koji je trenutno na odmoru, rekao da će dati sve od sebe da privatnim avionom dođe na utakmicu, jer ne želi da propusti spektakl. Očekujem dobru utakmicu, koja će za mene biti veoma emotivna. Naravno, očekujem i što više navijača, nismo se dugo videli. Nadam se da je želja obostrana - rekla je nekadašnja Zvezdina desetka i rekorder po broju nastupa za „orlove“ (103).

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP