Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MIHAJLOVIĆ DEMANTOVAO SPEKULACIJE SA APENINA:

Za Lacio ima vremena, ja sam selektor Srbije!

Autor: P. M. | 22.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iako je Siniša Mihajlović zavio u crno Srbiju jer ćemo Mondijal u Brazilu gledati samo na TV-u, mediji na Apeninima svakodnevno licitiraju o tome da bi mladi stručnjak trenersku karijeru mogao da nastavi u Italiji, gde i živi.

Vezao se za Toleta: Siniša Mihajlović

Vezao se za Toleta: Siniša Mihajlović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Navodno, Miha je već odbio Kataniju, a tokom jučerašnjeg dana pojaville su se spekulacije da slovi za prvog kandidata za preuzimanje Lacija. Ipak, klub iz Rima je demantovao da menja trenera, a Mihajlović se takođe ogradio, uz obrazloženje da još ima ugovor sa „orlovima“.


- Ne želim da komentarišem te spekulacije. Ja sam selektor Srbije, Katanija i Lacio imaju trenere. Jednog dana, kada ne bude tako, možemo da pričamo o tim stvarima - izjavio je Mihajlović za „Sportal.rs“.

I dalje aktuelni selektor Srbije zatim je ponovio da njegova sudbina na klupi našeg nacionalnog tima zavisi od predednika FS Srbije Tomislava Karadžića.
- Vezao sam se za Karadžića i Lakovića jer sam ih u proteklom periodu dobro upoznao. Poznavao sam ih i ranije, ali sam se u međuvremenu uverio da samo sa njima može da se postigne rezultat - nastavio je Siniša.

Podsetimo, Mihajlović je po dolasku na mesto selektora poručio da će podneti ostavku ako nas ne odvede u Brazil, a na pitanje šta se u međuvremenu promenilo, odgovorio je:

- Uvideli smo da se ostvaruje moj plan. Belgiji je bilo potrebno deset godina da dođe do rezultata, a mi smo naš plan ostvarili za godinu, godinu i po. Na pravom smo putu - zaključio je Siniša.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP