Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MOŽE LI PARTIZAN BEZ POJAČANJA DA SE SUPROTSTAVI ZVEZDI

Za sada Ilić jedina „lasta“ u Humskoj!

Autor: | 03.08.2014 - 08:02:00h | Komentara: 0

Partizan u novo prvenstvo ulazi samo sa jednim pojačanjem - Brankom Ilićem! Slovenački štoper jedina je “lasta” koja je sletela u Humsku ovog leta, a pri tom nije plaćen ni dinar.

Njegov ostanak  najveće „pojačanje“  Partizana: Danko  Lazović

Njegov ostanak najveće „pojačanje“ Partizana: Danko Lazović | Foto: A. Dimitrijević

Ako nešto može da teši navijače crno-belih, to je da je trener Marko Nikolić sačuvao gotovo ceo prošlogodišnji tim, koji je osvojio drugo mesto u Superligi. Otišli su igrači koji su povremeno dobijali šansu, Malbašić, Knežević i Aškovski, kao i standardni Obradović.


Ipak, fanovi strahuju jer vreme odmiče, para za ekstrapojačanja očigledno nema i stvari nisu tako glatke u Humskoj. Zaposleni u klubu prete štrajkom, igrači navodno nisu dobili novac od marta, nisu dobri odnosi ni na relaciji fudbaleri-rukovodstvo...

U nevolji: Marko Nikolić

U nevolji: Marko Nikolić | Foto: N. Mihajlović

Čak je i Danko Lazović, jedan od lidera ekipe, u ime saigrača ušao u otvoreni sukob sa upravom, tražeći da čelnici održe obećanja i isplate zarađeni novac crno-belima...


Ipak, prelazni rok traje do kraja avgusta, iz Humske najavljuju da će novi potpisi pasti narednih dana, ali se imena potencijalnih pojačanja čuvaju u tajnosti. Podsetimo, crno-beli su želeli da dovedu Envera Alivodića, Abubakara Oumarua, Nemanju Tubića, pominjao se i Brazilac Vagner Lav, ali ništa od toga nije bilo ni blizu realizacije.

Fofana se raspucao pred Ludogorec!


Partizan će u sredu (20.45) u Humskoj dočekati bugarski Ludogorec i pokušati trijumfom da prođe u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona (meč u Razgradu završen 0:0). U sklopu priprema za utakmicu u kojoj bi pobeda srpskom vicešampionu  donela 2,1 milion evra, crno-beli su juče odigrali kontrolni meč protiv Železnika. Golovima Fofane u 1. i 14. minutu, kao i Ninkovića iz penala (12. minut) i Šaponjića u 83. minutu, četa Marka Nikolića slavila je sa ubedljivih 4:1. Jedini pogodak za beogradskog srpskoligaša delo je Ivana Gligorijevića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP