Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVI SELEKTOR SRBIJE RADOVAN ĆURČIĆ IZRIČIT:

Za sujetne nema mesta!

Autor: P. Milovanović | 27.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Dosta je bilo, vreme je da se zavede red u reprezentaciju Srbije i da konačno počnemo da igramo fudbal! Dik Advokat nas je zavio u crno i pobegao natrag u Hag, pa je sada pred novim selektorom Radovanom Ćurčićem (42) nemoguća misija da “orlove” vrati iz mrtvih i lansira ih na EVRO 2016. u Francuskoj.

Došao da čisti Dikove  fleke: Radovan Ćurčić  je potpisao ugovor sa  FSS-om do 2018. godine

Došao da čisti Dikove fleke: Radovan Ćurčić je potpisao ugovor sa FSS-om do 2018. godine | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Bilo je uvređenih, povređenih i oteranih igrača, izostali su rezultati, ceh je skupo plaćen, ali ništa nije izgubljeno. Svestan je toga i Ćurčič, koji je juče u Staroj Pazovi promovisan za novog šefa stručnog štaba našeg posrnulog nacionalnog tima.
- Čast je, ujedno i velika obaveza biti selektor Srbije. Do kraja kvalifikacija ima još pet mečeva, u opticaju je 15 bodova, a nikada ne bih prihvatio posao da ne verujem da možemo da uspemo i plasiramo se na Evropsko prvenstvo - bile su prve reči novog selektora.


Ćurčić je najavio šta će biti prvi potezi koje će povući.
- Imamo kvalitetne pojedince, igrače sa jakim karakterom, ali moramo da stvorimo tim koji će raditi u službi rezultata. Ne sme da se postavlja pitanje da li će neko odigrati nula, dva ili pet minuta. Sujeti nije mesto u reprezentaciji, samo porodična atmosfera može da donese rezultat.

Sada već bivši selektor mlade reprezentacije koju je odveo na EP 2015, eliminišući Špance, hrabro najavljuje da će pokušati pod fudbalsku zastavu Srbije da vrati asove - Nemanju Vidića, Adema Ljajića i Nevena Subotića.

- Potreban nam je svaki igrač i jasniju sliku o tome imaćemo u narednih mesec dana. Pričaću sa Vidićem, Ljajićem i Subotićem. Ipak, izbor nije samo naš, i oni moraju da pokažu veliku želju da žele da igraju za Srbiju - zaključio je Ćurčić, koji je potpisao ugovor do 2018. godine.

U fudbalu nema garancija


Ćurčić je poručio i da atmosfera među “orlovima” nije toliko loša kao što se na prvu loptu čini.
- Nema velikih problema, to nisu stvari koje ne mogu da se prevaziđu. Ne treba bilo koga da se plašimo, ali sve treba da poštujemo. Nije trenutak za davanje garancija, mogu samo da obećam puno posla. Prvi razgovor obaviću sa kapitenom (Ivanović) i zamenikom (Kolarov) - jasan je selektor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP