Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KUPAC PRVE DOŽIVOTNE SEZONSKE KARTE ZA FK CRVENA ZVEZDA:

Za Zvezdu imam keš, za drugare ne!

Autor: D. Ostojić | 22.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ljubav prema klubu ne zna za granice! Dokaz za to je jedan navijač Crvene zvezde, koji je kupio doživotnu sezonsku kartu za mečeve voljenog tima, i to po neverovatnoj ceni od 1.945 evra!

Kupac je doživotnu sezonsku  platio 1.945 evra, a ta cena  simbolizuje godinu osnivanja tima sa „Marakane“

Kupac je doživotnu sezonsku platio 1.945 evra, a ta cena simbolizuje godinu osnivanja tima sa „Marakane“ | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ta svota simbolički prikazuje godinu osnivanja tima sa „Marakane“, a za mnoge u Srbiji je veća od četiri prosečne plate. Ipak, ovaj „delija“, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da uopšte nije bogat.


- Daleko od toga da imam novca za rasipanje, ali za mene je Zvezda više od života. Jednostavno, ceo život sam uz voljeni klub, „i kod kuće i na strani“. Ne mogu da zamislim dan da ne pomislim na Zvezdu. Vikendom sam redovan na stadionu. Išao sam i bez te sezonske, ali sam hteo na ovaj način upravo da doniram neki novac kako bi se moj tim izvukao iz velike finansijske krize. Takođe, slagao bih kada bih rekao da mi ne imponuje što sam prvi kupac doživotne sezonske karte. Nadam se da neću ostati jedini i da će me slediti mnogi, posebno oni koji imaju novac - kaže mladi Beograđanin, a potom objašnjava razloge i zašto želi da ostane anoniman.

- Vidite, kada bi moji prijatelji saznali da sam dao 1.945 evra za ulaznicu, odmah bi pomislili da imam keša u šteku i tražili pare na zajam. Ko bi im objasnio da nemam para i da sam od usta odvajao kako bih kupio „doživotnu“?!

„Pravi ‚delija‘ veran je ko pas, uvek, Zvezdo, računaj na nas“, jedan je od stihova koji često zagrme sa severa „Marakane“. Izgleda da se ovaj „delija“ baš prepoznao u toj pesmi.

- Bukvalno je tako! Na stadionu sam po zimi, kiši, suncu, snegu, košavi... Nema prepreka za mene i moje prijatelje kada igra Zvezda, uvek smo s njom, da igračima pružimo podršku. Nadam se da ćemo uskoro ponovo biti deo fudbalskog evropskog krema - optimista je jedan od najvernijih zvezdaša.

Zvezda prodala oko 3.000 sezonskih karata!

Do sada je za sezonu 2014/15. prodato oko 3.000 sezonskih ulaznica, a nema sumnje da bi taj broj bio mnogo veći da su crveno-beli igrali u Evropi. Cene su: sever 1.800, istok 3.000, porodična 1+1 istok 3.500, porodična 1+2 istok 4.000, porodična 1+3 istok 4.500, zapad 4.500, porodična 1+1 zapad 5.000, porodična 1+2 zapad 5.500, porodična 1+3 zapad 6.000, VIP 1, VIP galerija 50.000, centralna loža 500.000 dinara.

Poslednji komentari
  • teodor Vreme: 22.09.2014 21:03h

    Ne vidim vesti u ovim novinama o guslama i necionalistickom tulumu na stadionu?! I to je nacin kako Srbija funkcionise! Nasuprot toga grozna je vest sto je jedan navijac Partizana pod alkoholom usao na stazu trazeci dres jednog od igraca Partizana!!! Nefer, a obice nam se to o glavu, sigurno. I to vrlo brzo.Neka urednik ovog sajta malo razmisli o ovome, nije sve u ostrascenoj zaljubljenosti u vecito druge!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP