Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BIVŠI FUDBALER SVEDOČIO NA SUDU

Zamalo likvidirali Krstajića!?

Autor: P. Milovanović | 04.02.2014 - 16:05:00h | Komentara: 0

Mladen Krstajić, nekadašnji sportski direktor Partizana, zamalo je nastradao na jednom slavlju u Tuzli početkom septembra prošle godine!?

Mladen Krstajić

Mladen Krstajić | Foto: A. Dimitrijević

Bivši fudbaler svedočio je pred sudijskim većem kantonalnog suda u BiH o dešavanjima tog kobnog 9. septembra, kada je u ispred hotela „Rojal“ u Tuzli ubijen izvesni Kristijan Botić. Njega je posle svađe likvidirao Amir Kovačević, kome se trenutno sudi za ubistvo. 
Krstajić je na suđenju ispričao da je ubijenog Botića poznavao odranije i da su se jednom prilikom upoznali u tuzlanskoj diskoteci „Roma“. Ispričao je i da je te noći bilo mnogo tenzije u motelu „Rojal“, u kojem je sa ostatkom gostiju proslavljao rođenje ćerke vlasnika hotela.
- Volim da pevam i često koristim priliku da u dobrom društvu i raspoloženju uzmem mikrofon u ruke. Te noći sam pevao, uglavnom pesme Halida Bešlića, odnosno pesmu „Oj, Zenico, grade mili“. U jednom momentu, Kristijan mi je rekao da sam bio odličan fudbaler, ali da sam nikakav pevač. To mi je zasmetalo, nakon čega sam ustao i izašao u baštu motela. Za mnom je krenulo još gostiju, među kojima i Amir Kovačević - rekao je Krstajić.  
Nekadašnji reprezentativac je dodao da nije video da li je Botić udario Kovačevića, ali da je u gužvi primetio da neki od gostiju rastavljaju njih dvojicu. Nakon toga je Kovačevića odveo u svoju sobu u motelu.
- Tada sam na vratima video Botića s pištoljem u ruci. Prestravljen sam uspeo da ga izguram napolje i zaključam sobu, a u tom momentu je pukao i ključ u bravi. Nedugo zatim, Amir je kroz prozor izašao napolje, a ja nisam video šta se dogodilo ispred motela - ispričao je svedok Mladen Krstajić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP