Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MARKO ŠĆEPOVIĆ SVE BLIŽI ODLASKU

Žao mi je što neću zasijati u Partizanu!

Autor: Ekipa Alo! | 09.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Marko Šćepović je sa dva pogotka na Dejna kupu u Varšavi dokazao da bi njegove usluge dobro došle Partizanu u borbi za Ligu šampiona, ali sudeći prema situaciji u kojoj se mladi napadač trenutno nalazi, izvesno je da su ovo oproštajni golovi mladog napadača u dresu voljenog kluba. On nikada nije krio da će ovog leta napustiti Humsku i u tom maniru započinje razgovor za „Alo“.

Želi da napusti  Humsku:  Marko Šćepović

Želi da napusti Humsku: Marko Šćepović

- Moji planovi se znaju, svakog dana čekam da se završi transfer. Ima nekoliko zainteresovanih klubova, ali dok ne dođe do transfera, bolje da ne pričam. Ubeđen sam da ekipa može lako i bez mene, tu su Kojić i Mitrović, oni mogu da nas uvedu u Ligu šampiona - smatra Šćepović, koga smo priupitali zašto ne pominje brata Stefana u tom društvu.


- On će isto kao i ja sigurno da napusti Partizan i nastavi karijeru na zapadu - kaže Šćepović, koji ne zna da li će biti u ekipi za drugo kolo kvalifikacija u Ligi šampiona, najverovatnije protiv jermenskog šampiona Širaka.

Marko je postigao dva  gola na Dejna kupu

Marko je postigao dva gola na Dejna kupu


- Nezahvalno je sada o tome pričati. Moguće je da su ovo bili moji oproštajni golovi u Partizanu. Nisam zamišljao da ću na ovaj način da odem iz kluba i na moju veliku žalost neću zasijati u dresu Partizana. Biću mnogo rasterećeniji i mnogo će mi biti lakše u dresu novog kluba - tvrdi Šćepović.

Reprezentativac Srbije ponovo briljira na pripremama, kao i pred prolećnu polusezonu, kada je najavio da će konačno zasijati. Ipak, usledila je povreda, a prema Šćepovićevim rečima, i nepravedan tretman kod bivšeg trenera Vladimira Vermezovića.

- Siguran sam da bi sve bilo mnogo bolje da nije bilo povrede i da me trener tada nije sputavao bez ikakve potrebe. Bez potrebe je radio neke stvari, ali ne bih da pričam o tome, dovoljno sam rekao - kaže on.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP