Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NAPADAČ ČUKARIČKOG NIKOLA STOJILJKOVIĆ ZA ALO!

Žao mi je Zvezde!

Autor: Ekipa Alo! | 08.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ime Nikole Stojiljkovića, napadača Čukaričkog, ostaće urezano u istoriji srpskog fudbala pošto je protiv Crvene zvezde postigao gol u 17. sekundi meča na Banovom brdu. Mladi centarfor nije podlegao euforiji pobede protiv crveno-belih, već se okrenuo izazovima u mladoj reprezentaciji Srbije, čiji je član postao od ove sezone.

Nikola Stojiljković

Nikola Stojiljković | Foto: Marko Metlaš

- Gol protiv Zvezde će mi mnogo značiti za nastavak prvenstva, pogotovo što je protiv jednog od najboljih klubova u Srbiji. Tek sam kasnije saznao da je to najbrži gol u istoriji srpskog fudbala i zbog toga mi je posebno drago. Posle utakmice smo išli i proslavili malo, ali taman koliko treba. Već me čekaju obaveze sa mladom reprezentacijom - rekao je Stojiljković, koji je debitovao za „orliće“ u meču protiv Kipra.


Na terenu nije imao milosti prema Zvezdi, ali napadaču Čukaričkog je i te kako krivo što se srpski velikan srozao na tako niske grane.
- Zvezda je u velikom problemu, zaista bih voleo da pronađu put iz krize.
Ponajmanje su tu krivi igrači i trener. Dugo godina se klub uništavao i tek je sada naizgled stao na noge, ne mogu preko noći da opet postanu stari klub koji je bio cenjen i u Evropi. Iznenadila me je Omegina intervencija, ali iskreno, priželjkivao sam tako nešto. Videli smo da je on nesiguran još u utakmici protiv Spartaka.
Uspeo sam da ostanem pribran i na moju sreću, postignem gol. Svi imamo sjajne i loše trenutke, izgleda je ovo bilo Omegino veče za zaborav. Želim mu da što pre zaboravi na ovu utakmicu, nije mu bilo lako jer je bio pod velikim pritiskom pošto je nov u klubu - empatičan je Stojiljković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP