Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

UVREDE I NEREDI

Zbog navijača Novog Pazara prekinut meč u Kruševcu (VIDEO)

Autor: Blic | 12.04.2014 - 21:15:00h | Komentara: 7

Nije moglo dugo da prođe bez problema u domaćem fudbalu, a za najnovije su se "pobrinuli" navijači Novog Pazara, zbog kojih je dvaput prekidan meč u Kruševcu, a onda je Žandarmerija morala da ih, posle nereda, izbaci sa stadiona pri vođstvu Napretka od 2:1.

Po prvi put je duel u Kruševcu bio prekinut sedam minuta pre kraja prvog poluvremena, zbog uvredljivih povika sa južne tribine, na kojoj su bile smeštene pristalice gostujućeg tima.

Navijači Novog Pazara

Navijači Novog Pazara | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 Tada je uz obraćanje spikera, koji je pozvao huligane da se primire, a to su učinili i fudbaleri Novog Pazara, ipak došlo do nastavka susreta, da bi se problemi uvećali kako se meč bližio kraju.
Nedugo nakon što je Napredak poveo preko Božovića, u 80. minutu, počeli su neredi na pomenutoj, južnoj tribini stadiona, usled čega je došlo i do lomljenja stolica, a tek malo kasnije i intervencije Žandarmerije, koja je ispraznila taj deo sportskog objekta u Kruševcu.
Utakmica je, uz desetak minuta prekida, ipak privedena kraju, na radost pravih ljubitelja fudbala. Oni koji navijaju za Napredak mogli su da proslave sedmu ovosezonsku pobedu i proboj na deveto mesto, dok gostujućima ostaje da razmišljaju šta to rade od sebe i ugleda svog grada... i, uz to, da sačekaju odluku discplinskih organa koji će možda zatvoriti kapije stadiona Novog Pazara za naredni četvrtak, kada u 24. kolu tamo bude gostovala Crvena zvezda.

Sa druge strane, Voždovac je sa 5:0 savladao kragujevački Radnički 1923 koji je i dalje vrlo blizu zone ispadanja, dok su se "zmajevi" makar privremeno probili na mesto broj sedam.
Poslednji komentari
  • zile Vreme: 12.04.2014 21:33h

    kazna?ko li sledece nedelje gostuje u Pazaru?Mislim,kotlokrpe sa cerge,slucajno,nebih rekao.

  • zeka Vreme: 13.04.2014 01:09h

    E, ovo nije normalno...fudbal je u srbiji dotakao samo dno...mislim da ne treba ni da se igraju utakmice, jer se unapred zna ko će koju poziciju zauzeti...

  • Duki Vreme: 13.04.2014 08:27h

    Zar mislite da ovo UEFA ne prati. Nikakvi marifetluci nece pomoci da se na sibicarski nacin dodje do tiutela. Sramota, blamaga....

  • gvozden Vreme: 13.04.2014 10:47h

    Није меч прекинут због навијача, него због силеџија.

  • realni Vreme: 13.04.2014 10:59h

    Stvarno mi je zao sto nijesam gledao na areni ALI ovde se cuje od 0.57 min gde se jano skandira UBI UBI TURCINA a i takodje vidi seda pri kraju da redari gadjaju sa bacenim stolicama -Do sad je bilo da su redari za red i mir a ne da gadjaju navijace

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP