Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MIODRAG BOŽOVIĆ ODOLEO NEPRISTOJNIM PONUDAMA

Zbog Zvezde odbio milione!

Autor: S.R. | 31.05.2015 - 15:03:00h | Komentara: 2

Miodraga Grofa Božovića, novog trenera Crvene zvezde, nisu pokolebale ni dve milionske ponude. Stručnjak koji je reputaciju izgradio u Rusiji mogao je da bira dva finasijski dobrostojeća kluba - jedan u Sibiru, drugi u Kini.

Cenjen u Rusiji: Miodrag Božović

Miodrag Božović | Foto: Profimedia

- Nisu samo to bile opcije, mnogi klubovi su želeli Božovića, ali mi se on još po završetku posla sa Lokomotivom poverio da bi voleo da se vrati u Crvenu zvezdu, ovog puta kao trener. Novac mu nije prioritet i zato nikoga ne bi trebalo da iznenadi to što se odlučio za beogradski klub za koji svi znamo da kuburi s parama - priča za “Alo!” jedan od Božovićevih prijatelja iz Podgorice.

Terza traži igrače
Na “Marakani” su svesni da nemaju vremena za gubljenje, pa Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, uveliko traži pojačanja. On je trenutno u Ljubljani gde je gledao meč poslednjeg kola slovanačkog šamnpionata između Olimpije i Domžala. U prvom planu će mu biti dvojica fudbalera Olimpije - Marko Vukčević (21) i Andraž Šporar (21). Prvi igra na poziciji krila, drugi je napadač koji je na 31 utakmici ove sezone postigao 13 golova.


Isti izvor nam otkriva da pre dolaska u Zvezdu klub Tjumen iz Sibira nije žalio novca da angažuje crnogorskog trenera.

- To je klub čije su ambicije da se plasira u rusku elitnu ligu. Oni stvaraju jaku ekipu, a za dovođenje Božovića u Tjumen angažovao se Vladimir Jakušev, guverner te oblasti. U međuvremenu, javili su se i agenti koji rade u kineskim klubovima, ponude su bile izuzetno primamljive, ali je Grof rekao da mu ne pada na pamet da pregovara sa bilo kim u trenutku kada je već ušao u priču sa Crvenom zvezdom. Božović nije čovek koji gazi reč, uostalom, nikad nije krio da bi jednog dana voleo da vodi Zvezdu. Eto, poklopile su se mnoge stvari i sa ovakvim stručnjakom Zvezda može da se nada osvajanju titule, ali stvaranju jednog jakog tima - rekao nam je Božovićev prijatelj.

Božović bi već početkom nedelje trebalo da ima promociju na “Marakani”.

LJUPKO: Veliko pojačanje

Ljupko Petrović, svojevremeno je bio u komisji koja je dodelila trenersku profi licencu Miodragu Božoviću.
Iskusni stručnjak za Božovića kaže da se još tada videlo da će napraviti dobru karijeru.
- Ono što je uradio u Rusiji, u jakoj ligi, dokaz je njegovih kvaliteta. Božović je pravi čovek za Zvezdu, poseduje znanje i iskustvo. Dovoljno za povratak titule na “Marakanu” - izjavio je Petrović.

Poslednji komentari
  • Joooj Vreme: 31.05.2015 19:42h

    Kakve su ovo lazi...ha ha Grof odbio milionske ponude.A Terzic trazi igrace po ex yu prostorima.Pa stvarajte igrace a ne kupujte kad ste strucnjaci.

  • ćela Vreme: 31.05.2015 21:30h

    Što se javljaš, kada nisi siguran da ćeš napisati "normalan" komentar !!! Idi bre na vesti jsd i komentaririši, jer ovo niko neće shvatiti ozbiljno . kada ćeš shvatiti da ispadaš glup 111

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP