Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRINČIĆ IZNENADA NAPUSTIO REPREZENTACIJU

Zbogom, Crna Goro!

Autor: E. A. | 08.09.2014 - 07:34:00h | Komentara: 1

Nikola Drinčić, vezista Partizana, napustio je reprezentaciju Crne Gore dan pred meč sa Moldavijom u 1. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (večeras, 20.45).

Misteriozni odlazak: Nikola Drinčić

Misteriozni odlazak: Nikola Drinčić | Foto: Profimedia

Ova vest šokirala je Crnogorce, a selektor „đetića“ Branko Brnović brže-bolje je optužio Partizan da je izvršio pritisak na Drinu da se vrati u Beograd. Međutim, ljubimac „grobara“ u razgovoru za „Alo!“ demantuje izjave iz komšiluka.


- Ti što daju izjave sada, oni znaju zašto sam otišao, jer su prisustvovali tom razlogu. Ja nemam nameru više da pričam o toj temi. Svi dobro znaju da sam davao sve od sebe za reprezentaciju, ali sada je tome došao kraj. Završio sam sa nacionalnim timom - kaže nam Drinčić.

- Moj odlazak nema baš nikakve veze sa Partizanom i nemam nikakav problem. Razloge što sam napustio reprezentaciju ću sačuvati za sebe. Ponavljam, to nema nikakve veze sa crno-belima i nema potrebe da bilo ko priča protiv kluba jer to nema nikakve veze sa mojom odlukom. Što se Partizana tiče, ginuću za svaku loptu i pomoći drugovima koliko mogu - dodaje Drinčić.

Ništa konkretniji u izjavama nije bio ni Branko Brnović.
- Drinčić nije mogao da izdrži pritisak i odlučio je da napusti reprezentaciju. Nećemo više o njemu - istakao je selektor „sokolova“.

Otišao zbog sukoba sa stefanom Savićem?


Prema tvrdnjama crnogorskih medija, Nikola Drinčić napustio je reprezentaciju zbog sukoba sa saigračem Stefanom Savićem. Navodno je imao problem da nađe zajednički jezik sa štoperom Fiorentine.

Poslednji komentari
  • Lenas Vreme: 10.09.2014 03:49h

    Neka ti je srecan put... i nemoj se nikad vise vracati... ne znam ni sto si igrao za nju kad ti je srce bilo na drugu stranu... no sad si dobio sta si htio pa sad crna goro nosi se... stefan savic je veca igracina no sto si ti ikad bio i sto ces ikad biti..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP