Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MARKO ŠĆEPOVIĆ, NAPADAČ OLIMPIJAKOSA, ZA ALO!:

Želim nazad u Partizan!

Autor: D. Ostojić | 14.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Licitacija imenima koja bi mogla da pomognu Partizanu u borbi za Ligu šampiona ovog leta i dalje traje. Posle Sulejmanija, Kačara i Jojića, sada je aktuelan Marko Šćepović, fudbaler Olimpijakosa na pozajmici u ruskom Tereku. Njegov povratak je možda i najrealnija opcija od svih, što je i on sam potvrdio u razgovoru za „Alo!“.

„Razgovara se,  ali još ništa nije završeno.  Moja želja da se vratim  nije sporna, videćemo”,  kaže Šćepović

„Razgovara se, ali još ništa nije završeno. Moja želja da se vratim nije sporna, videćemo”, kaže Šćepović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- U Beogradu sam i ima razgovora o mom povratku u Humsku, ali za sada još nema konkretnih pomaka. Iskreno, moja želja da se vratim nije sporna, ali videćemo šta nosi dan, a šta noć - rekao je Marko za naš list.


Dolazim da proslavimo titulu


Bez obzira na to da li će ponovo doći u Partizan ili će ga put odvesti na neku drugu destinaciju, Šćepović neće propustiti priliku da u subotu bude prisutan na stadionu kada crno-beli budu podigli 26. titulu.
- Presrećan sam zbog uspeha Partizana, zaista je teško ove godine bilo osvojiti titulu zbog svega što se dešavalo u klubu. Međutim, kada imate jednog Sašu Ilića u klubu, sve je mnogo lakše. On je ikona Partizana - iskreno će Marko.

Napadač crveno-belih iz Atine u utorak je boravio na stadionu lidera Superlige Srbije i razgovarao sa čelnicima. Navodno, postoji obostrana želja da se transfer realizuje, ali se pita i grčki klub, sa kojim Šćepović ima važeći ugovor. Pozicija napadača je prioritetna za Partizan, a velika želja trenera Zorana Milinkovića je upravo Šćepović, koji se uklapa u njegov koncept tima za evropske kvalifikacije.

- Posle mnogo seljakanja, voleo bih da se vratim kući. U Partizanu mi je bilo najlepše, a verujem da bismo zajedno doživeli još mnogo lepih trenutaka. Nadam se da bismo mogli ponovo i do Lige šampiona, što je jedan od snova svih nas kojima je crno-bela boja u srcu - dodao je mlađi od braće Šćepović.

Inače, Partizan je zagrizao za još jednog „Rusa“, takođe bivšeg igrača iz Humske - Marka Lomića. Levi bek nema status startnog igrača u Mordoviji, pa bi vrlo lako mogao da zameni Vladimira Volkova, koji napušta klub.

Želi da se vrati na mesto uspeha: Šćepović

Želi da se vrati na mesto uspeha: Šćepović | Foto: Marko Metlaš

Šampionska fešta u subotu u Humskoj!


Fudbaleri Partizana sinoć su u Kruševcu imali priliku da overe šampionsku titulu, 26. po redu, koja će biti ozvaničena u subotu posle meča sa Novim Pazarom.
Fešta u Humskoj počeće u 16 sati, kada će navijače i simpatizere zabavljati jedan od omiljenih bendova „grobara“, grupa JNA, koja će svirati i na poluvremenu i na kraju utakmice. Titula i pehar Zajednice superligaša crno-belima će biti uručeni posle meča sa Pazarcima, a nakon toga biće upriličeno i interno slavlje za čelnike kluba, stručni štab i igrače.
- Neće biti velike proslave, jer nas 20. maja očekuje i finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog, tako da nema opuštanja. Odmor za igrače, a verujem i slavlje, uslediće nakon poslednjeg kola Superlige, posle čega će naši fudbaleri otići na zasluženi odmor od tri nedelje - rečeno nam je u Humskoj.
Ulaz na utakmicu sa Novim Pazarom biće besplatan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP