Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SA PINTOVA GOSPOĐA DOPUTOVALA U SRPSKU PRESTONICU

Žena mu bira „gajbu“ u Beogradu!

Autor: P. Vuković | 11.04.2013 - 00:00:00h | Komentara: 0

Rikardo Sa Pinto, trener Crvene zvezde, više nije usamljen u srpskoj prestonici. Iz Portugalije mu je u utorak uveče doputovala supruga Frederisija, s kojom je u braku već 18 godina i s kojom ima dve ćerke.

Ona će doneti konačnu odluku: Supruga Frederisija

Ona će doneti konačnu odluku: Supruga Frederisija

Sa Pintova gospođa, pored toga što se uželela svog dragog, zapravo je stigla u jednu važnu privatnu misiju. Ona će biti ta koja će doneti konačnu odluku o tome gde će njen suprug ubuduće spavati, s obzirom na to da od dolaska u Srbiju koristi hotelski smeštaj.

Trener Zvezde se  još dvoumi oko  lokacije: Senjak,  stanovi oko Hrama, Dedinje ili Novi Beograd

Trener Zvezde se još dvoumi oko lokacije: Senjak, stanovi oko Hrama, Dedinje ili Novi Beograd | Foto: FoNet


Kako „Alo!“ saznaje, u naredna dva dana ovaj bračni par će obići desetak stanova na koje je Sa Pinto već „bacio oko“. Nije tajna da mu se posebno sviđaju lokacije na Senjaku, ali i one oko hrama Svetog Save, oduševljen je Dedinjem, ali ne bi imao ništa protiv da postane stanovnik Novog Beograda. Čoveku odgovaraju široki bulevari, a kao poznati romantik sigurno bi voleo da uživa i u povremenim šetnjama kraj reke.

Ovako pažljiv obilazak Beograda ukazuje na to da bi Portugalac mogao da „pusti korenje“ u Crvenoj zvezdi, posebno kada se uzme u obzir to da se svojim prijateljima već poverio kako jedva čeka leto, pa da mu se u Beogradu pored supruge pridruže i dve ćerke - Leonora (15) i Konstanca (11).

Možda će baš ovu ulicu odabrati Sa Pinto

Možda će baš ovu ulicu odabrati Sa Pinto | Foto: Miloš Perić


- Rikardo se na prvi pogled zaljubio u Beograd, tako da ne čudi njegova želja da što duže ostane stanovnik našeg grada. Već se raspituje o engleskim školama u Beogradu, gde bi upisao ćerke. Sa Pinto je razuman, skroman čovek ni jednog trenutka od Zvezde nije zahtevao luksuzan smeštaj, bitno mu je da je kraj lep, miran, da može brzo da dođe do svog radnog mesta na „Marakani“ - kaže naš izvor.

Kako smo juče na stadionu mogli da čujemo, iznos koji će po ugovoru Sa Pinto dobijati na ime plaćene kirije, iznosi 1.200 evra, što je čak tri puta manje nego što je svojevremeno klub častio Roberta Prosinečkog.

- Sa Pinto je svestan da klub nema baš toliko novca, pa da može da mu rentira neku ekskluzivnu vilu. Naš dogovor sa njim je konkretan, utvrđen još u startu, a to je da mu Zvezda dotira za rentu trosobnog stana, a sve preko toga, ukoliko čovek želi neku vilu ili možda kupi kuću, u klubu su mu otvoreno rekli: „to ćeš morati da platiš iz svog džepa!“ - kaže izvor „Alo!“.

Još se „utvrđuje“  ko je napisao ovo

Još se „utvrđuje“ ko je napisao ovo

Novi „fijatov” model na „Marakani”; „sa punto”!


Dok se očekuje da se Portugalac konačno skući, narednih dana bi trebalo i da dobije vozilo na korišćenje. Šef struke crveno-belih za sada koristi uglavnom taksi kao prevozno sredstvo i to, zamislite, pored živog „Sa Punta“, koji stoji na parkingu ispred svlačionice na „Marakani“!
Šalu na stranu, neko od fudbalera Zvezde je po završetku treninga, kondicionom treneru Vladimiru Čepzanoviću iznad oznake automobila „punto“ dodao „sa“...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP