Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

U FSS-u ne zaboravljaju ispad Rumunke

Zengu žena precrtala sa klupe „orlova”

Autor: M. Rangelov | 04.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

„Volim tu zemlju”, istakao je Valter Zenga samo nekoliko sati posle objave informacije da je prvi kandidat za selektora fudbalera Srbije. A da li je baš tako? Stručno umeće bivšeg stratega Crvene zvezde nije sporno, istina je da Italijan nema iskustva kao selektor, ali i pored toga, činjenica je da mu je trenerski CV znatno puniji i jači od onog koji poseduje Ljubinko Drulovića.

Raluka mu  napravila haos:  Valter Zenga

Raluka mu napravila haos: Valter Zenga | Foto: M. Metlaš

Ipak, Zengina najveće prepreka ka klupi „orlova” je nešto sasvim drugo - supruga!


Nekoliko dana po odlasku iz Srbije, Raluka Zenga i nije baš imala reči hvale za našu prestonicu.

- Beograd izgleda kao da je zamro pod debelim slojem prašine. Iste one prašine koja je nekada pokrivala prazne rafove komunističkih prodavnica. Dunav lenjo protiče kroz grad, klizi ispod ogromnih mostova, kraj starih, potištenih zgrada razrušenih u bombardovanju, kao neki skeleti obeljeni suncem. Osećam se kao u izgnanstvu iznutrice bivše Jugoslavije -rekla je tada Rumunka za medije u svojoj zemlji.

I pored toga što Tomislav Karadžić uverava da vulgarne izjave na račun Srbije nisu problem, u FSS-u sigurno strahuju od reakcije naroda.
- Kad se donose ovako važne odluke, sve se prati, sve se istražuje. Mi imamo nešto drugačije informacije od onih koje su se pojavljivale u medijima.

Ne voli  Beograd:  Raluka Zenga

Ne voli Beograd: Raluka Zenga

Uostalom, bez obzira na to što je svakom od nas supruga važna u životu, mislim da Zenga neće daleko stići ako bude slušao ženu. On jeste kandidat, ali nije jedini. Nude nam se mnoge trenerske veličine, nećemo se ponašati kao pijani milioneri - smatra prvi čovek Saveza.

Da li će se Karadžić posle svega odlučiti na ovaj hrabar potez ili će odigrati na „siguricu” zvanu Ljubinko Drulović pokazaće naredni dani.

Tole časti ručak


Dragan Stojković Piksi nije kandidat za selektora „orlova”. Tomislav Karadžić je u svom stilu demantovao pisanje medija.
- Videli smo se u Lisabonu, ali nismo govorili o toj temi. Imam pozitivno mišljenje o Piksuju, ali on neće na klupu Srbije. Ko mi donese izjavu da sam ga pominjao kao kandidata, ima ručak od mene.

Poslednji komentari
  • rocky Vreme: 04.07.2014 18:23h

    Rumunka je rekla za Srbiju da je prljava i da smrdi, nema potrebe da se ulepsava, svakako da Zenga nije dobrodosao u Srbiju, imamo mi nasih trenera

  • nikola Vreme: 05.07.2014 00:38h

    Kad se udala za Zengu, mogla je da zaboravi vreme kad su se njene sunarodnice prodavale za vegetu i od tad je velika dama

  • Racic Major Vreme: 05.07.2014 13:45h

    Ako to rumunka kaze onda smo stvarno najgori.Tamo pored autoputeva sagradjenih iz EU fondova jasu magarce ziveci de facto u 19 veku..Bar da si neka lepotica pa da ti oprostim. xD

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP