Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

UMALO ŠORKA

Žestok sukob Babovića i Škuletića

Autor: S. V. | 28.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Atmosfera u taboru lidera srpskog šampionata Partizana, daleko je od idealne. To potvrđuje i sukob povratnika Stefana Babovića i nezadovoljnog ostankom u Humskoj Petra Škuletića u poluvremenu pripremnog meča sa Cirihom.

Brzo ušao u sukob: Babović

Brzo ušao u sukob: Babović

- Sukobi se dešavaju u pripremnom periodu, ali njihove igre su nešto što ne zadovoljava. Kada se vratimo u Beograd moraćemo da vidimo ko ide, a ko ostaje, da se podvuku crte i vidimo ko igra za Partizan na proleće. Bilo je onih koji se nisu ni oznojili, a pričaju po terenu. To nije moglo do sada, pa neće moći ni od sada. Sve to ide od labavog pristupa utakmici - izjavio je trener crno-belih Marko
Nikolić.


Svedoci ovog žestokog verbalnog obračuna tvrde da su međusobnu tuču Babovića i Škuletića u poslednji čas sprečili saigrači.
- Sve je u redu, Stefan i Petar su se izmirili i izvinili se ostatku ekipe u svlačionici - rekao je jedan od najiskusnijih Danko Lazović.

Babović se vratio u staro jato pre samo 10 dana i već ušao u sukob sa saigračem. S druge strane, Škuletić je vidno nezadovoljan činjenicom da je klub u minut do 12 sprečio njegov već dogovoren transfer u francuski Lil, pa je na čelnicima Partizana da brzo smire strasti unutar tima kako bi proleće dočekali u dobroj atmosferi.

Partizan remizirao sa Cirihom!

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Cirihom 2:2 (1:2) u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Beleku. Jesenji prvak uspeo je da ostane neporažen, iako je posle samo deset minuta igre gubio sa 2:0. Crno-beli su smanjili preko Nikole Ninkovića u 35. minutu i tim rezultatom se otišlo na pauzu. U drugom delu meča, izabranici Marka Nikolića zaigrali su mnogo bolje i izjednačili golom povratnika Nemanje Kojića u 48. minutu, i to sa bele tačke.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP