Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RIJALITI BI MOGAO DA DOBIJE NAJVIŠEG UČESNIKA

Žigara u „Farmi“?!

Autor: M. Zdravković | 13.07.2013 - 08:55:00h | Komentara: 0

Nikola Žigić (32), nekadašnji reprezentativac Srbije, mogao bi da se nađe među učesnicima narednog serijala rijaliti šou programa „Farma“?!

Ekrem i Stanija ga jedva čekaju: Nikola Žigić

Ekrem i Stanija ga jedva čekaju: Nikola Žigić

Doduše, ovo je za sada samo ideja, verovatno je u pitanju više prozivod nekog šaljivdžije, koji je ime napadača Birmingema uvrstio na spisak mogućih učesnika rijalitija, i to na „Vikipediji“, slobodnoj enciklopediji. Koliko je ozbiljno kada se tamo nešto objavi svedoči i činjenica da i vi, u svako doba, možete da uvrstite recimo ime svog komšije na bilo koji spisak na toj enciklopediji, i tako u nedogled.


Ipak, kada se pogleda kompletan spisak imena javnih ličnosti koje se zajedno sa Žigićem nalaze na toj listi, može se naslutiti da možda postoje i valjani razlozi za to što je gorostasni napadač (202 cm) pomenut kao mogući učesnik „Farme“. Ako ništa drugo, činjenica da je rodom iz Krivaje, sela nadomak Bačke Topole, svakako u startu kandiduje Žigaru za učešće na „Farmi“.

Učesnici

Učesnici

Još ako tome pridodamo i podatak da je Dragan Džajić, kako se priča, svojevremeno kupio traktor Nikolinom ocu da bi ovaj potpisao ugovor sa Zvezdom, jasno je da je Žiga kao stvoren za „Farmu“ i da bi sa ostalim zvezdama srpske estrade mogao dodatno da „oplemeni“ taj rijaliti program.
Osim Nikole Žigića, na „Vikipediji“ se kao potencijalni učesnici novog izdanja „Farme“ pominju Zorica Brunclik, Kaja Ostojić, Knez, Nada Topčagić, pa i manekenka Mina Milenković i drugi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP