Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ IZNENAĐEN OPTUŽBAMA IZ CRVENE ZVEZDE

Zorane, ko koga premira?!

Autor: M. Grujić | 16.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Iz tabora Crvene zvezde stigle su optužbe na račun Partizana, kojem se indirektno zamera da je sa 40.000 evra premirao fudbalere Spartaka pred gostovanje na „Marakani“ kako bi Subotičani bili dodatno motivisani u pokušaju da spotaknu crveno-bele u šampionskoj trci.

Iznenađen, a i uvređen: Ljubiša  Tumbaković

Iznenađen, a i uvređen: Ljubiša Tumbaković | Foto: A. Dimitrijević

– Znali smo da su premirani. Trebalo je da podele 40.000 evra ako ne izgube. Fin je to novac za srpske fudbalske prilike. Nemamo, međutim, razlog da se ljutimo ni na koga, pare su nuđene za pobedu – rekao je Stojadinović za „Sportski žurnal“.


Kada smo pozvali sportskog direktora Partizana Ljubišu Tumbakovića da prokomentariše izjavu kolege iz Crvene zvezde, funkcioner crno-belih bio je iznenađen retorikom sa „Marakane“.

Sportski direktor  Crvene zvezde: Zoran  Stojadinović

Sportski direktor Crvene zvezde: Zoran Stojadinović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Iskren da budem, malo me je iznenadila ta izjava Zvezdinog direktora. To su neke stvari kojima se mi ne bavimo, i što se tiče Partizana, apsolutno nije tačno da je Spartak premiran. To su ulične priče, rekla-kazala. Ne znam što se ne bave nekim drugim stvarima, mi pokušavamo da na najkorektniji način završimo prvenstvo i tako se i ponašamo. Partizan se ne javlja nikada kada su neke druge stvari u pitanju, da li je to suđenje ili nešto drugo - rekao je Tumbaković.

Primili četiri gola  na „Marakani“:  Fudbaleri Spartaka

Primili četiri gola na „Marakani“: Fudbaleri Spartaka | Foto: FoNet


Na meču Javor - Partizan golman domaćina je već u 86. minutu krenuo u šesnaesterac srpskog šampiona kako bi Ivanjičani stigli do boda, pa se sa pravom postavlja pitanje da li je Zvezda ta koja je pribegla premiranju rivala.
- Sami ste dali odgovor. Pitanje je ko koga premira, i ko šta radi, mene to ne zanima, niti želim da se time bavim. Ja sam u ozbiljnijem poslu, a tako treba da se ponaša i direktor Zvezde - poručio je Tumbaković.
I Trener Partizana Vladimir Vermezović je odbacio priče o premiranju.
- Nemamo mi para za bacanje da bismo premirali druge timove.

Bratić: Ma, kakve premije iz Partizana

Kada smo pozvali kapitena Spartaka iz Subotice Vidaka Bratića da iz prve ruke saznamo da li su istinite tvrdnje Stojadinovića o premijama iz tabora Partizana, iskusni defanzivac je negirao da je bilo dodatne motivacije.
- Ne znam ništa o tome. Obećane su nam klupske premije i to 150.000 dinara za pobedu, odnosno 100.000 za bod, i to je jedina tačna informacija. Mi smo išli na pobedu, kao i u svakom meču. Protiv Zvezde smo oštećeni za penal, koji sudija verovatno nije želeo da vidi, i to je odmah uticalo na tok meča, sve bi bilo drugačije - poručio je kapiten Subotičana.

Poslednji komentari
  • octavius127 Vreme: 16.04.2013 08:19h

    Dobre im premije za bod.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP