Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Zvezda: Dug 45 miliona evra

Autor: Tanjug | 25.10.2013 - 19:38:00h | Komentara: 0

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas na skupštini kluba da u rukovodstvu crveno-belih ne sme da bude nesloge.

On je istakao da se nikome ne sme dozvoliti da se "nasladjuje Zvezdinom neslogom" i najavio mnogo veće angažovanje upravljačke garniture u organizovanju omladinske škole crveno-belih.

Jednu struju predvodi predsednik  Dragan Džajić, drugu potpredsednici  Ivica Tončev i Slaviša Kokeza,  koji je čak ponudio ostav

Sve je u redu | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- To je naše trajno opredeljenje i na tome treba da se bazira Zvezdina budućnost. Na tome ću se lično angažovati. Zvezda ima evropsku perspektivu samo ako ima ljude koji se prema njoj odnose kao prema svetinji - naglasio je Džajić.

On je takodje upozorio da svako ko bude nosio Zvezdin dres mora da se odnosi prema klubu kao prema svetinji.

- Do dresa Zvezdinog prvotimca mora se stizati velikim talentom i velikim znanjem, ali i velikom odanošću klubu. Istovremeno, Zvezdini stručnjaci svih kategorija moraju da prate sve trendove u domaćem i svetskom fudbalu - poručio je Džajić.

Potpredsednik kluba Nebojša Čović otkrio je da trenutni dug Crvene zvezde iznosi 44.7 miliona evra.

- Zatekli smo 48 miliona evra duga. Za godinu dana regulisali smo 14  miliona, ali, prispeele obaveze, na koje smo mogli ili nismo mogli da utičemo, iznose 15 miliona evra. Reč je u periodu od novembra prošle godine. Od tih novih obaveza je isfinansirano četiri miliona, dakle, na današnji dan dug iznosi 44.717.998 evra - saopštio je Čović.

Sportski direktor Zoran Stojadinović smatra da Crvena zvezda ima najbolji tim u Srbiji, navodeći da će se potruditi da u zimskom prelaznom roku dovede još jednog kvalitetnog odbrambenog igrača.

- Mislim i verujem da treba da budemo prvaci. Odlazim iz kluba ako ne ispunimo taj cilj, ali sudite nam na kraju sezone. Nismo uspeli na leto da angažujemo dobrog defanzivca, a ako to uspemo na zimu imaćemo stvarno dobar tim. Smatram ipak da smo i ovako najbolji, naše ambicije su šampionske - kazao je Stojadinović.

Današnjoj skupštini Crvene zvezde prisustvovalo je 77 od 148 delegata.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP