Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IZVEŠTAJ SA VEČITOG DERBIJA

Zvezda mašila penale, Partizan slavio evrogolovima!

Autor: P. Vuković | 26.04.2014 - 21:16:00h | Komentara: 0

Strašan derbi! Partizan je pobedio sa 2:1, ali Zvezda je itekako zadovoljna i sa tim minimalnim porazom, jer bi zbog boljeg međusobnog skora crveno-beli u poslednja četiri kola morali da prokockaju četiri boda, a crno-beli da pobede sve kako bi odbranili titulu.

Gol Nikole Drinčića

Gol Nikole Drinčića

Odakle početi? Od projektila Drinčića ili dva promašena penala gostiju u prvom poluvremenu? Šta reći tek o golu Kojića u 89. minutu koji je Partizanu vratio nadu da će moći do titule!

Krenimo redom. Konačno je publika znala za šta daje novac. Konačno, viđena su prava uzbuđenja, ruku na srce, ne i naročit kvalitet, ali se bar igralo muški od prvog do poslednjeg minuta. Počelo je kada je Stanković u 25. minutu oborio Mrđu u kaznenom prostoru koji je išao sam ka golu, a Mažić pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Ninković, ali je Lukač lagano ukrotio njegov šut. Samo dva minuta kasnije, Drinčić je bombom sa 25 metara kaznio goste - 1:0!

Devet minuta kasnije Mrđa je i drugi put oboren, Trajković je bio oštar u šesnaestercu, a najbolji srpski arbitar Mažić se ni tada nije dvoumio kada je pokazao na belu tačku. Ovog puta Miajilović je uzeo zalet, gađao u istu stranu kao i Ninković, pa je Lukač još jednom ispao junak!

I, konačno, stižemo do 56. minuta kada je Volkov očajno intervenisao, želevši da izbije loptu koja je došla pravo do Mrđe, ovog puta Lukač nije mogao da učini još jedno čudo i spasi svoj tim - 1:1! Tog trenutka, Partizan je psihološki pao, pa je do kraja Crvena zvezda diktirala tempo u narednom periodu, ali je domaćin preko Kojića slavio sa 2:1. Ipak, zbog međusobnog skora, puleni Slaviše Stojanović bi u poslednja četiri kola morali da izgube četiri boda, a Partizan da pobedi sve do kraja, kako bi crno-beli odbranili titulu.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP