Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VELJKO PAUNOVIĆ O OTKAZIMA RISTIĆA I JOVIĆA PRED SP:

Zvezda me ne buši!

Autor: P. Milovanović | 13.05.2015 - 08:00:00h | Komentara: 0

Reprezentacija Srbije (igrači uzrasta do 20 godina), koja će od 30. maja biti akter Mondijalita, otputovaće na Novi Zeland značajno oslabljena jer su zbog povreda otpali Zvezdini superklinci Luka Jović i Mihailo Ristić.

Kormilar  omladinaca:  Veljko Paunović

Kormilar omladinaca: Veljko Paunović | Foto: Marko Metlaš

Ništa ne bi bilo čudno da u javnosti nisu počele da kruže priče da se iza Jovićeve povrede kolena navodno krije ultimatum novog kluba da ne igra da se ne bi povredio, dok Ristić baš sada mora da vadi krajnike. Uprkos velikoj prašini koja se podigla, selektor „orlića“ Veljko Paunović je u razgovoru za „Alo!“ rešio da spusti loptu. Veruje da su povrede isključivi razlog otkaza, kao i da ga Zvezda ne buši pred put na veliko takmičenje.

Luka Jović

Luka Jović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
- Ne mislim da Zvezda ima bilo kakve loše namere niti da me buši. Stvarno nema razloga da sumnjam u bilo koga. Ne verujem u teorije zavere. Krivo mi je što Luka i Rile najverovatnije neće moći da putuju sa nama - istakao je selektor Paunović.

Dok mediji bruje o tome da je Jović uveliko otpao, Paunović ostavlja tračak nade da bi današnja magnetna rezonanca mogla da pokaže suprotno. Što se tiče Ristića, prava je misterija zbog čega baš sada mora da reši problem s krajnicima, umesto da pomogne drugovima.

- Čuo sam se sa Ristićem i rekao mi je da mu krajnici prave problem i da sada ima jedinstvenu priliku da reši to što ga muči. Nema razloga da mu ne verujem, a Jović će danas raditi magnetnu rezonancu, tako da čekamo rezultate. Na Svetsko prvenstvo mogu da idu samo igrači koji su mentalno i fizički 100 odsto spremni - zaključio je Paunović, koji do petka u ponoć mora da pošalje konačan spisak fudbalera.

Operiše krajnike: Mihailo Ristić

Operiše krajnike: Mihailo Ristić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ristić: klub mi je važniji!


Mihailo Ristić se juče oglasio po pitanju izostanka sa Mondijalita.
- Želim da budem spreman za Evropu sa Zvezdom. To mi je bitnije - poručio je Ristić, uz poruku da je odluka definitivna jer su mu hronične tegobe sa krajnicima pravile problem sa povredama drugih delova tela tokom sezone.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP