Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

STEPANOVIĆ O „NABILDOVANOM PARTIZANU“ I RASPLETU U JSL:

Zvezda može da napravi čudo!

Autor: P. Milovanović | 01.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Zimski prelazni rok u Srbiji jasno je pokazao da Partizan ima šampionske ambicije i da osim sedme uzastopne titule želi da naredne sezone napravi iskorak ka Evropi!

Tvrdi da pojačanja  ne garantuju titulu:  Dragoslav Stepanović

Tvrdi da pojačanja ne garantuju titulu: Dragoslav Stepanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

I dok je Crvena zvezda dovela samo Savu Pavićevića, u Humsku su stigli Lazović, Vulićević, Trajković, Škuletić i Drinčić, pominju se još Oumaru i Babović, ali ni top pojačanja nisu garancija za osvajanje prvenstva. To je stav iskusnog stručnjaka Dragoslava Stepanovića, koji je u razgovoru za „Alo!“ izjavio da crveno-beli mogu da prekinu dominaciju komšija.


Partizan žrtvovao Jojića!

O transferu Miloša Jojića u Dortmund, bivši trener Vojvodine je prokomentarisao.
- Njegova prodaja je isključivo iz finansijskih razloga. Partizan je morao da žrtvuje jednog igrača da bi namirio sve ostale. To se stalno dešava u Srbiji, to je neminovnost - kaže on.
Stepanović smatra da je pred Jojićem period dokazivanja.
- Dortmund ga nije kupio za ovu sezonu, već za budućnost. Dobar je igrač, ali teško da će u ovoj konkurenciji moći odmah da izbori startno mesto.

- Pratim iz Nemačke sve šta se dešava u Srbiji. Čini mi se da se Partizan opasno spremio, ne samo za prvenstvo, nego i za Ligu šampiona naredne sezone. Zavukli su duboko ruku u džep i to im je stvorilo dodatni pritisak da moraju da pobeđuju i osvoje titulu - počinje priču Dragoslav.

Stepanović je vrlo brzo objasnio zbog čega smatra da se Partizan neće prošetati do sedme uzastopne titule, što je mišljenje dobrog dela fudbalske javnosti u Srbiji.
- Crno-beli su doveli ozbiljna pojačanja, ali fudbal ne igraju imena. Titule osvajaju tim i igrači na terenu, a Partizan u prvom delu prvenstva nije imao igru. S druge strane, Zvezda je uprkos ozbiljnim finansijskim problemima uspela da priđe na samo bod zaostatka i pokazala da je na ravnoj nozi s rivalom.

Poste već šest  godina: Fudbaleri  Crvene zvezde

Poste već šest godina: Fudbaleri Crvene zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević

U zimskom prelaznom roku ne može da se napravi ono što je propušteno letos. Pred Nikolićem je težak zadatak da stvori igru preko noći i da uklopi čak petoricu novih igrača u tim. O tituli će odlučivati “mali mečevi”, ne derbi. Ako Zvezda dobro startuje, verujem da može da priredi čudo i osvoji titulu posle toliko godina - zaključio je Stepanović.

Partizan
Došli: Danko Lazović, Branislav Trajković, Miroslav Vulićević, Nikola Drinčić, Petar Škuletić. Stefan Babović? Abubakar Oumaru?
Otišli: Vladimir Stojković, Miloš Jojić.
Crvena zvezda
Došao: Savo Pavićević
Otišli: Marko Vešović, Filp Mladenović, Marko Mirić, Aleksandar Kirovski

Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 01.02.2014 09:38h

    Dugorocno gledano Jojic vredi vise od ove petorice.Njegova cena je mizerija i sramota za klub,posebno za ljude koji ga godinama vode u propast.Za koga oni rade?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP