Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PROVUKAO SE

Zvezda neće kazniti (ne)pušača

Autor: G. Anđelković | 30.11.2012 - 08:11:00h | Komentara: 0

Nebojša Čović je nedavno izjavio da “u Crvenoj zvezdi ne bi mogli da igraju fudbaleri, ma kako se oni zovu, koji u centralnim delovima Beograda puše, uz pivo ili pivdžu i krkaju slaninu”.

Luka Milivojević i Nikola Maksimović

Luka Milivojević i Nikola Maksimović

Međutim, Zvezdin trener Aleksandar Janković veruje Luki Milivojeviću, koji je izjavio da ne puši, već da ga je neko snimio baš u trenutku kada je iz šale uzeo cigaretu.


Još nema novog ugovora sa
„Gaspromom“


Crvena zvezda i “Gasprom” još nisu potpisali novi, kakao je najavljeno, finansijski bolji ugovor. Bilo je nagoveštaja da će Rusi uplatiti novac čim Vladan Lukić ode sa “Marakane”, jer navodno nisu bili zadovoljni njegovim predsedovanjem, a poslednje informacije govore da generalni sponzor čeka dalji rasplet u Zvezdi, odnosno predsedničke izbore, kako bi se uverili da će klub voditi čovek po njihovom ukusu. Dragan Džajić je jedan od njih.

- U svlačionici nije bilo govora o ovom slučaju. Luka sigurno neće biti kažnjen - izjavio je naš izvor iz Crvene zvezde.
Pušenje inače nije zabranjeno statutom kluba, već sud o tome donosi trener. Kod nekih su takve stvari bile strogo zabranjene, a kod nekih dozvoljene u pristojnim granicama.
Takva i slična situacija je i u ostalim klubovima, sportskim kolektivima. Primera radi, Lotar Mateus je dozvoljavao igračima Partizana da popiju po jednu čašu piva uz ručak, a sećamo se i scena iz Južne Afrike, tokom Svetskog prvenstva 2010, kada tadašnji selektor Srbije Radomir Antić nije želeo da kazni Marka Pantelića, Aleksandra Lukovića, Vladimira Stojkovića, Nenada Milijaša i Danka Lazovića iako su snimljeni kako konzumiraju cigarete i pivo u hotelu.

Luka Milivojević

Luka Milivojević

Potvrđeno pisanje „Alo!“: Zaposlenima minimalac!


Ono što je “Alo!” najavio uoči 143. večitog derbija, juče je dobilo svoju potvrdu. Zaposlenima u Crvenoj zvezdi smanjene su plate na minimalac (22.000), a posle sastanka sa radnom zajednicom ugovoreno je da svima budu isplaćene zaostale plate, njih sedam, takođe po minimalcu.
Ovim nije stavljena tačka na nepopularne poteze jer je radna grupa najavila smanjenje broja zaposlenih i ukidanje telefonskih kartica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP