Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TROND SOLID NEPOŽELJAN U BEOGRADU

Zvezda neće silovatelja!

Autor: M. Zdravković | 27.05.2015 - 14:59:00h | Komentara: 2

Norvežanin Trond Solid (56) preko noći je ispao iz igre za trenera Crvene zvezde, iako je prema nekim najavama već imao rezervisanu avionsku kartu za Beograd. On je na „Marakani“ trebalo da se pojavi u sredu i tom prilikom čuje zvaničnu ponudu crveno-belih, ali se onda čitava priča iskomplikovala i iz Zvezde mu je poručeno da ne dolazi!

Iskusnog  stručnjaka  prati reputacija  da je veliki  ljubitelj noćnog  života i alkohola

Iskusnog stručnjaka prati reputacija da je veliki ljubitelj noćnog života i alkohola | Foto: Profimedia

Izvor „Alo!“ tvrdi da je u startu zapelo oko novca, ali i zbog nekih Trondovih mračnih stvari iz privatnog života!? Naš sagovornik nije želeo do kraja da otkrije šta je to pokolebalo crveno-bele, samo nam je u šiframa poručio da je Norvežanin imao problema sa zakonom...


Raspitivajući se kod kolega iz norveških medija šta bi to moglo da kompromituje iskusnog stručnjaka, dobili smo neočekivani i zastrašujući odgovor: „Solid je u novembru 2011. godine optužen za silovanje!“
Nesuđeni trener Zvezde je, kao šef stručnog štaba belgijskog Genta, bio optužen za silovanje jedne go-go igračice u najpopularnijem belgijskom noćnom klubu „La Roka“. Ona je tvrdila da ju je Norvežanin napao u pijanom stanju nakon utakmice njegovog tima.

Isečak iz belgijskih medija iz perioda kada je Solid bio optužen

Isečak iz belgijskih medija iz perioda kada je Solid bio optužen


- Sve odgovore na pitanja u vezi sa seksom, drogom i rokenrolom, moraćete da potražite na nekom drugom mestu - pravdao se Solid pred belgijskim novinarima, pošto je priča bila objavljena u skoro svim tamošnjim medijima.
Tada 52-godišnji stručnjak nije želeo da komentariše nemili slučaj, a tokom odbrane pozivao se na Bibliju.

- Naravno da takve optužbe nisu prijatne, jer sam čovek koji ima porodicu. O tim stvarima neću više ništa da komentarišem, a sve odgovore možete naći u svetoj knjizi - završio je Solid.

Prema informacijama iz Belgije, optužbe devojke na račun Tronda Solida su kasnije povučene, dogovorili su se vansudski, pa nikada nije ni pokrenut postupak protiv iskusnog trenera.

Ko će biti  trener?

Ko će biti trener?


Norvežanina, inače, prati reputacija da je veliki ljubitelj noćnog života i alkohola (posebno piva) i da zbog toga skoro nikada ne dobija priliku da radi u domovini. Očigledno su i u Zvezdi shvatili da bi ovakav trener doneo više problema nego što bi mogao da „gasi požar“ i pokuša da vrati šampionsku titulu na „Marakanu“.
Poslednji komentari
  • Sveta Vreme: 27.05.2015 17:09h

    Za Zvezdu bi najbolji trener u ovom trenutku bio Drulović Ljubinko. Ume da radi sa mladim igračima a Zvezdi je potrebno da neko radi sa njenim igračima jer su vrlo mladi a i znaju iz reprezentacije kako radi Drulović......

  • husref musemić Vreme: 28.05.2015 22:27h

    a inače u zvezdi niko nema krivično gonjen,aboliran....sve poštenjačine

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP