Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PUTUJ EVROPO…

Zvezda nemoćna protiv Černomoreca (0:0)!

Autor: S. V. | 08.08.2013 - 18:00:00h | Komentara: 1

Dati sve od sebe, ostaviti i srce na terenu, za Evropu nije dovoljno. Fudbaleri Crvene zvezde dali su sve što su imali, snagu pre svega, ali znanja nisu imali od starta, pa je u plej-of Lige Evrope otišao ukrajinski Černomorec.

marakana

„Delije“ su spremne za podvig | Foto: M. Zdravković

Ukratko, najbolje prilike za gol Zvezda je imala u prvom poluvremenu, prvo preko Ninkovića, a onda i preko Milijaša, koji nije realizovao najstrožu kaznu.

U nastavku, sve se svelo na stihijske i uglavnom bezopasne napade, što su Ukrajinci bez većih problema rešavali na najbolji način po njih.

Sada se Zvezda okreće svojoj realnosti - Javoru iz Ivanjice, a Evropa ostaje za one bogatije, bolje, brže, pa ako hoćete i lepše.

Pročitajte tok utakmice na “Marakani”.
 

90' - Kraj utakmice i kraj Zvezdine evropske odiseje.

82' - Potpuna konfuzija u odbrani Černomoreca omogućila je Zvezdi da konačno zatrese mrežu, ali je nekoliko udaraca domaćih fudbalera izblokirano. To bi bilo to od Zvezdine evropske odiseje ove godine. A, tek je 8. avgust...

79' - Na sve ili ništa kreće Zvezda! Milunović je zamenio umornog Savićevića.

75' - Igrači Zvezde gube strpljenje, pa pokušavaju sa distance da stignu do gola. Savićevićev udarac lako je ukrotio Bezotošni.

67' - Druga izmena kod Beograđana. Umesto bezopsanog Daude ušao je mladi Stefan Mihajlović.

56' - Nova solidna prilika za Zvezdu, ali udarac Pečnika završio je na tribini.

47' - Još samo 45 minuta ostalo je crveno-belima da sačuvaju evropske nade. Ulazak Kasalice umesto indisponiranog Milijaša možda bi mogao nešto premeniti.

milijaš

Milijaš je promašio penal u 45. minutu

45' - Posle prekršaja Kutasa nad Ninkovićem, Zvezda je dobila penal. Međutim, udarac Milijaša odbranio je Bezotošni.

36' - Akcija Ukrajinaca iz auta, Antonov šutira, ali visoko preko gola.

28' - Ponovo preti Černomorec iz kontranapada. Sito Rijera je uhvatio volej sa 15-tak metara, ali pored gola.

24' - Posle kornera Milijaša, Martinović je bio najviši u skoku, ali je lopta završila preko gola. Novajlija crveno-belih je tom prilikom dobio udarac u lice, ali srećom ništa ozbiljno.

18' - Već u narednom napadu i Vešović se našao u dobroj prilici, ali je šutirao slabijom levom nogom, pa je golman Černomoreca bez većih problema sprečio najgore po svoj tim.

ninkovic

17' - Uzvraća Zvezda. Dauda je sjajno spustio glavom loptu za Ninkovića koji sa samo nekoliko metara bukvalno pogađa noge Bezotošnija.

14' - Neverovatna prilika za Černomorec. Antonov je ostao sam sa Bajkovićem, koji je već bio savladan, ali je njegov udarac završio tik pored stative gola crveno-belih. Velika sreća!

9' - Svoj udarac sa velike udaljenosti oprobao je Milijaš, ali bez opasnosti po gol gostiju

6' - Mladenović je sjajno uposlio Pečnika, koji iz "mrtvog ugla" pogađa samo spoljni deo mreže.

1' - Počelo je, srećno Zvezdo!

19.56 - Karata na blagajnama više nema, a reke ljudi slivaju se ka našem najvećem stadionu.

marakana

18.49 - Startna postava Crvene zvezde: Bajković, Mladenović, Martinović, Lazić, Vešović, Kovačević, Milijaš, Ninković, Savićević, Kasalica, Dauda. Startna postava Černomoreca: Bezotošni, Kutas, Berger, Fontaneljo, Santana, Kovaljčuk, Samodin, Đa Đeđe, Rijera, Bobko, Antonov.

18.00 - S obzirom na to da se očekuje prisustvo gotovo 40.000 navijača, to je idealna prilika da se učini jedna humana stvar. Naime, „delije“ su organizovale prikupljanje novčanih sredstava za pomoć malom Lazaru Preradoviću, kome je neophodna hitna operacija.Devetogodišnji Lazar boluje od tumora mozga i neophodna je operacija i lečenje u inostranstvu. Novac će se skupljati tokom utakmice na severnoj, zapadnoj i istočnoj tribini „Marakane“.

marakana

17.45 - Pesma zvezdaša ori se ulicama glavnog grada, još samo da igrači na terenu pokažu sve što znaju i ovo vrelo avgustovsko veče moglo bi ući u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana.

17.00  - Hiljade navijača, iz gotovo svih krajeva nekadašnje SFRJ, sjatilo se u centar Beograda i oko Autokomande kako bi na vreme zauzelo svoje mesto na našem najvećem stadionu.

Poslednji komentari
  • saKisa Vreme: 09.08.2013 09:32h

    Ocekuje se saopstenje,kriv je Tole i Dule Vujosevic,jer je svojim izjavama poremetio mir i samopouzdanje Cokija,a krivi su i ovi sto su Cokija predlozili za ministra,pa se od "uzbudjavanja"nije mogao pripremiti za utakmicu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP