Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Remi bez golova

Zvezda odolela Šahtjoru na generalnoj probi, Bajković odbranio penal

Autor: M. Grujić | 20.02.2013 - 18:11:00h | Komentara: 1

Fudbaleri Crvene zvezde delimično su se iskupili za poraz od Pašinga pošto su na generalnoj probi pred nastavak prvenstva remizirali sa Šahtjorom u meču bez golova (0:0).

Boban Bajković

Boban Bajković | Foto: M. Metlaš

Crveno-beli su uglavnom bili podređen rival tokom celog meča, ali odbrana je odolela napadima ukrajinskog giganta, koji je praktično u najjačem sastavu izašao na megdan Beograđanima.

Šahtjoru je dva puta opravdano poništen gol u prvih 45 minuta, a tek što je počelo drugo poluvreme, dosuđen je i penal za njih, međutim, Bajković je uhvatio "živu" loptu Daglasu Kosti.

Mogao je Mudrinski u 82. minutu da kazni Ukrajince za sve promašaje, ali nije bio dovoljno koncentrisan poslavši loptu tik pored gola sa svega pet metara. U poslednjem minutu utakmice Adrijano je pogodio stativu, a na odbijenu loptu je natrčao Mhtarijan koji je nekako uspeo da promaši prazan gol.

Ekspedicija Crvene zvezde se u četvrtak vraća u Beograd.

Poslednji komentari
  • dusanovac Vreme: 21.02.2013 07:03h

    Samo da ne igra Mladenović !!!! Pa taj ne može da pretrči ni banderu. A kada pođe napred i izgubi loptu zna se 100% šansa za protivnika. O Lazoviću nemam šta da pričam -čist promašaj i naduvana vrednost. Kako mogu da tvrde da je njegova cena na fudbalskom tržištu preko 4 mil. evra , kad svih ovih godina što ga gledam na utakmicama i na treninzima ništa ne pokazuje.Kao prvo mnogo je sebičan,često gubi loptu u nepotrebnim driblinzima,ima neprecizan pas a šut mu je katastrofa. Zar igrač koji navodno toliko vredi zna da šutira samo "unutrašnju" i to često kao početnik, Dajte prodajte ga , jer je on u Zvezdi veoma dobro plaćeni "rekreativac"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP