Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NENAD BJEKOVIĆ O DEŠAVANJIMA U SRPSKOM FUDBALU:

Zvezda pravi cirkus od lige!

Autor: M. Grujić | 31.08.2013 - 09:02:00h | Komentara: 4

Dan nakon eliminacije Partizana iz plej-ofa za Ligu Evrope, bivši sportski direktor crno-belih Nenad Bjeković odbacio je optužbe da je odlazeći predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić pomagao Partizanu da se kiti titulama. Bjeković je rekao da prvenstvo nije moguće namestiti, ali da unapred zna „da Zvezda ne može da ne bude prvak ove godine“?!

Zna ko će biti prvak: Nenad Bjeković

Zna ko će biti prvak: Nenad Bjeković | Foto: M. Đurica

- Ako se stvari ovako odvijaju, ne može da ne bude prvak. Napraviće se praktično cirkus od ovog prvenstva, mislim da Zvezda, jednostavno, u ovom trenutku ne poseduje kvalitet. Mnogo su duboki koreni krize tamo i treba vremena da se sve ponovo postavi na svoje mesto. Za mene pričaju da sam najveći zvezdomrzac, što nije tačno. Zvezdu ne mrzim, ja sam samo želeo da budem bolji. Na silu se ne može ništa, napraviće cirkus od lige - izjavio je Bjeka za “Novi magazin”.


Potom je bivši prvi čovek crno-belih objasnio kako je Partizan dolazio do titula za vreme njegove vladavine.

- Odgovorno tvrdim da Karadžić nije uticao na rezultate Partizana na uštrb Zvezde i slično. To garantujem. Učestvovao sam u osvajanju 75 odsto titula Partizana, znam da ni za jednu niti Karadžić niti bilo ko van kluba nije zaslužan - tvrdi Bjeković.

Bivšem funkcioneru Partizana ne sviđa se ni pritisak Zvezde koji je naterao predsednika FSS-a da najavi ostavku u decembru.

- Znam da Karadžić ima stabilnu podršku delegata Skupštine i da bi, da je tražio da se glasa o poverenju predsedniku, glatko prošao. Očigledno je da je bio pod velikim pritiskom - rekao je Bjeković, koji je podsetio na nemile scene iz 2000. godine, kada su navijači Crvene zvezde napali igrače, upravu i stručni štab Partizana.

Ne interesuju ga optužbe Partizana: Dragan Džajić

Ne interesuju ga optužbe Partizana: Dragan Džajić | Foto: FoNet

- Napravljen je užasan presedan, po propisanom redu poteza Zvezda je morala da bude kažnjena, teren suspendovan, a Partizan da dobije utakmicu sa 3:0. Odlučeno je da se ta utakmica odigra ponovo, bili smo na sastanku kod pokojnog premijera Đinđića i rečeno nam je da je u interesu svih da se igra... Mi tada nismo tražili smenu predsednika Saveza Miljana Miljanića niti generalnog sekretara Bate Bulatovića, tada sive eminencije, a znali smo koliki su obojica zvezdaši - zaključio je Bjeković.

Džajić: Nek Bjeković priča šta hoće!


Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić nije želeo ozbiljnije da komentariše Bjekovićeve navode iz intervjua.
- Bjeković ima pravo na svoje mišljenje, mi se ne ljutimo na njega što tako misli. A i da se ljutimo, njemu bi bilo svejedno. To što on misli da Zvezda nema kvalitet, mi ćemo se truditi da ga demantujemo, ne zbog njega, već zbog nas samih kako bismo prekinuli dominaciju Partizana - rekao je za „Alo!“ prvi čovek Crvene zvezde.
 

Poslednji komentari
  • domacin Vreme: 31.08.2013 09:19h

    Da,da, zvezda ti je kriva I sto vas je isprasio Thun. sram te bilo Bjekovicu, ostario , ali pameti nemas. Nece te pkljuvanje po zvezdi, vratiti na cello Partizana, jer tebe su TVOJI navijaci najurili iz kluba, I zahvaljujuci Zekinom tati, niste odgovarali za malverzacije I criminal. Bolje nemoj da se javljas !

  • Заменили тезе Vreme: 31.08.2013 09:28h

    На силу сте инсправили циркус од лиге доласком Караџића. Његовим одласком можете реално бити 6-8 места са залихом бодова коју вам тренутно прави. Европа је показивала сваки пут да нисте ни Ш од шампиони.

  • Mike Vreme: 31.08.2013 13:52h

    Samo me zanima da li je Bjekovic odobrio ovu fotografiju uz tekst? Veerujem da jeste jer citajuci kakve gluposti prica, ne bi me zacudilo da jeste odobrio i ovakvu sliku sa sve dimom iz usta.

  • nislija MERAKLIJA Vreme: 01.09.2013 02:40h

    pogledaj te tabelu,jebace vas REAL SA NISAVE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP