Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REMI SA FENJERAŠEM

Zvezda razočarala na jubilej "Marakane", Donji Srem odneo bod!

Autor: M. Grujić | 15.09.2013 - 21:15:00h | Komentara: 2

Ni 38.000 navijača na proslavi 50. rođendana "Marakane" nije bilo dovoljno fudbalerima Crvene zvezde da upišu pobedu protiv poslednjeplasiranog tima Jelen Superlige, Donjeg Srema! Iako su imali prednost od 2:0, i igrača više, crveno-beli su proćerdali dva gola razlike u drugom minutu sudijske nadoknade - 2:2!

Crvena Zvezda - Černomorec

 Iako je prošlo više od šest godina kako je poslednja titula proslavljena u Ljutice Bogdana, veliki broj navijača se prijatnog nedeljnog popodneva uputilo ka "Marakani" kako bi proslavili pedesetogodišnji jubilej otvaranja najvećeg srpskog stadiona. Spektakularno veče najavljeno je pirotehnikom, a iako su gosti neočekivano imali prvu veliku priliku, Zvezda je povela već u 8. minutu golom Abiole Daude. Čak 37.620 navijača proslavilo je pogodak Nigerijca, koji je bio jedini vredan pomena u prvom poluvremenu, zbog čega su Zvezdine pristalice morale da ukradu šou i na kratko prekinu meč u 29. minutu. To se dogodilo zbog transparenta "Godina 1961. - Tomislav Karadžić prvi srpski huligan", a onda i pet minuta kasnije zbog skandiranja "Fudbalske sudije, to su sluge mafije".

Kao i u prvom delu igre, Donji Srem je imao prvu veliku šansu, a kazna je stigla ubrzo, preko Pečnika u 54. minutu - 2:0. Ipak, umesto da rutinski privede meč kraju, Zvezda je dopustila gostima da se razigraju i u 76. minutu zasluženo smanje rezultat na 2:1. Publici je laknulo kada je pet minuta kasnije Lakić-Pešić morao u svlačionicu zbog drugog žutog kartona, a upravo nakon tog faula Martinović je pogodio stativu i propustio šansu da reši meč. Nemir se uvukao u redove Zvezde, pa nikoga verovatno nije ni začudila smušena reakcija odbrane u 92. minutu posle koje je Stefan Aškovski zatresao mrežu Bajkovića za opšti muk na tribinama - 2:2!

Poslednji komentari
  • Sane ZR Vreme: 15.09.2013 22:10h

    Da nije žalosno,bilo bi smešno !?! Cicijaš,Glupajko, Martinović, Lazić i................., platite im koliko god traže samo nek odu bez povratke ( marš iz Zvezde) !!!!!

  • vidoje Vreme: 16.09.2013 09:06h

    Ja pitam dok kad onaj folirant od kapitena mora da igra,i ko mu toliko cuva ledja da mora uvek biti u prvih 11 realno ja da bude kuci ili kod kokeze i docekuje goste na recepciji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP