Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRVENO-BELI SAVLADALI OFK BEOGRAD SA 4:2

Zvezda šampion!

Autor: S. R. | 25.05.2014 - 18:58:00h | Komentara: 2

Crvena zvezda je savladala OFK Beograd sa 4:2 (2:2) u pretposlednjem kolu Superlige i obezbedila 26. titulu prvaka države.

pp

Kraj! Crvena zvezda je šampion posle sedam godina, odnosno šest uzastopnih titula Partizana. Na alo.rs ste mogli u tekstualnom prenosu da ispratite ovaj duel.

85' Miloš Ninković otklanja neizvesnost oko pobednika meča - 4:2!

18:45 Utakmici je prisustvovalo 48.347 gledalaca.

18:18 "Sever" kaže: "Ne Baboviću!" Navijači Zvezde su istakli transparent u kojem se jasno protivi dolasku Stefana Babovića, bivšeg fudbalera Partizana. U prethodnom prelaznom roku postojala je opcija da on pojača Zvezdu, a sudeći po želji "delija" ni na leto od toga neće biti ništa.

pp

Gol Mrđe za 3:2

46' Nije prošao ni ceo minut a Zvezda vodi sa 3:2. Dragan Mrđa je doveo domaće u novo vođstvo.

18:10 Počelo je drugo poluvreme.

17:54 A, kako je Ljupko Petrović opsovao prilikom vodećeg gola OFK Beograda, možete pogledati ovde.

17:53 Na odmor se otišlo rezultaom 2:2.

43' 2:2! Strelac za tim sa Karaburme je Gajić.

40' Nejc Pečnik je dobio Zvezdu u vođstvo od 2:1! Njegov sedmi gol ove sezone i najvažniji za crveno-bele. Slovenac je odlično reagovao posle centaršuta Milijaša.

pp

35' Zvanični spiker na stadionu je sve vreme sa razglasa apelovao na publiku da pomogne da se nađe mali dečak Luka, koji se izgubio. Srećom, mališan je pronađen i on se nalazi kod službenog ulaza na stadionu, ali sada ne mogu da nađu čoveka koji ga je doveo. U pitanju je njegov komšija. Nekako u isto vreme, prosto neverovatno, izgubio se još jedan dečak, Dušan. Spiker je zamolio njegovu majku da dođe kod službenog ulaza da ga pokupi.

30' Navijači Zvezde su posle ćutanja počeli da navijaju. Prvo što su uzvikivali bilo je ime Velibora Dunjića.

25' Utakmica protiče u mirnoj atmosferi, crveno-beli napadaju, ali nemaju realizaciju. U jednom trenutku došlo je do tuče na "zapadu", strasti su se smirile, ali je jedan navijač okrvavljen napustio stadion.

15' Radost gostiju nije dugo trajala pošto je Darko Lazović natrčao na odbijenu loptu i izjednačio na 1:1.

13' OFK Beograd je stigao do prednosti od 1:0! Posle dobre akcije "romantičara" na polovini Zvezde, Savo Pavićević je nespretno poslao loptu iza Bajkovićevih leđa.

17:05 Utakmica je počela.

17:02 Na tribinama je i Nemanja Vidić, koga je ceo stadion pozdravio burnim aplauzom.

pp

pp
16:45 Navijači Crvene zvezde, kao što su i najavili, neće navijati 29 minuta. Jedan od vođa "delija" se obratio "severu" pre početka utakmice rekavši da će biti tišina zbog nedavno nastradalog navijača Velibora Dunjića. Tokom tog vremena prikupljaće se novac za žrtve poplava.

16:35 Evo i sastava timova.

Crvena zvezda: Bajković, Petković, Mijailović, Pavićević, Kelhar, Milijaš, Pečnik, Lazović, Ninković, Mrđa, Rakić.

OFK Beograd: Čupić, Vasilić, Planić, Vasiljević, Obradović, Zdjelar, Micevski, Paločević, Gajić, Čavrić, Dražić.

Red ispred Marakane Foto: Dragutin Bužić

Red ispred Marakane / Foto: Dragutin Bužić

16:21 A, kako je bilo jutros, možete pogledati ovde.

16:20 Oko 40 minuta pre početka utakmice u svojoj crnoj "tojoti" "lend kruzer" na parkingu stadiona zvezde pojavio se Nikola Žigić koji optimistički iščekuje pobedu svog bivšeg kluba koja bi ga podsetila na period kada je on nosio crveno-beli dres i osvajao trofeje za voljeni klub. Tu je i Perica Ognjenović. Inače, "Sever" i "zapad" su otišli, ostalo je malo "juga".

16:16 Pola litre vode 100 dinara! U svakom trenutku,. uvek se nađe neko ko želi da zaradi više od planiranog. Tako su ulični prodavci ispred našeg najvećeg stadiona pola litre vode prodavali za neverovatnih 100 dinara! Za neke drskost i bezobzirnost nemaju granice...

15:58 Već na prilazu stadionu, “delije” sprovode u delo ono što su najavljivali - da će prikupljati pomoć za ugroženo stanovništvo usled poplava. Na specijalnim štandovima prikupljaju se potpisi dobrovoljaca koji su spremni da pomognu u obnovi poplavljenih gradova. Navijači ostavljaju brojeve telefona, a među zainteresovanima ima puno devojaka.
Trenutno dva najupečatljivija transparenta na stadionu su: “21. blok čeka titulu” i veliki transparent sa likom ubijenog Velibora Dunjića, jednog od vođa navijača Crvene zvezde.

15:35 Kako javljaju naši izveštači, nepregledna kolona ljudi stiže na stadion. Tokom dana su deljene besplatne karte za meč sa OFK Beogradom, a logično prvi je planuo "sever". Međutim, zbog velikog interesovanja otvorena je i južna tribina, pa će stadion biti dupke pun.

Na alo.rs ćete moći da ispratite u tekstualnom prenosu ovaj meč.

Poslednji komentari
  • brka Vreme: 25.05.2014 16:33h

    kupljenu titulu slave,sramota

  • Miki Vreme: 26.05.2014 04:15h

    Pa nista vam nije ostalo osim kuknjave grobarcici ali to ce od sad biti vase stalno zanimanje' dosta ste se svercovali na racun partije i drzave...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP