Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VEZISTA PARTIZANA NIKOLA NINKOVIĆ OPTIMISTA PRED 148. VEČITI DERBI:

Zvezda se ništa ne pita!

Autor: D. Ostojić | 23.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Crvena zvezda i Partizan u subotu od 18 odmeriće snage 148. put u istoriji. Gosti dolaze sa pet bodova prednosti u šampionskoj trci i biće prvi na tabeli i u slučaju da izgube.

Veruje u tri boda na „Marakani“:  Nikola Ninković

Veruje u tri boda na „Marakani“: Nikola Ninković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Međutim, veruju u trijumf, baš kao i domaći tim, kojem samo pobeda garantuje nastavak borbe za titulu. Ofanzivni vezisti timova sa Topčiderskog brda Nikola Ninković u crno-belom i Saša Stojanović u crveno-belom, optimisti su dva dana pre bitke nad bitkama u srpskom fudbalu.

Rajković

Rajković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Rajković: Partizan je blagi favorit!


Golman Crvene zvezde Predrag Rajković ulogu favorita prepušta komšijama.
- Tenzija se polako oseća, ali osim pobede, ne smemo da razmišljamo ni o čemu drugom. Prepustio bih Partizanu ulogu favorita pošto ima više iskusnijih igrača. Ipak, derbi rešavaju sitnice, ko bude agresivniji i koncentrisanije uđe u meč - pobediće. Oni će biti pod pritiskom jer, ako izgube, mi ćemo prići na dva boda zaostatka, i to je veći pritisak u borbi za titulu - rekao je kapiten Zvezde.

Upitan da li je čuo ili pročitao izjavu Nenada Lalatovića, trenera Zvezde, da je pritisak pred derbi na Partizanovim igračima, Ninković je odgovorio:
- Niti slušam, niti me zanimaju njihove izjave i poruke, ne pratim njihove utakmice... Znam samo jedno: Partizan uvek ide na pobedu, bez obzira na to ko je sa druge strane. Rezultati u poslednje vreme i razlika na tabeli daju nam za pravo da verujemo da smo favoriti u ovom meču, ali moramo to i da opravdamo na terenu u subotu.

Džigi se nada da će upravo on biti strelac u narednom drebiju.
- Voleo bih da baš ja zatresem mrežu, ali je mnogo bitnije da slavimo na kraju, bez obzira na to ko će biti strelac - dodao je Nikola.
Ništa manje optimističan nije ni Stojanović.

- Nema šta, u goste nam dolazi najveći rival, koji je u sjajnoj formi. Međutim, na našem stadionu, pred najboljim navijačima, mi se uvek pitamo - kao iz topa će Stojanović, kojem će ovo biti prvi derbi.

- Imam dovoljno iskustva da znam da se nosim s pritiskom. Verujem da ću i ja, ali i cela moja ekipa, znati da iskoristimo prednost domaćeg terena i ostvarimo pobedu koja će nas vratiti u ravnopravnu trku sa Partizanom.

Bandalovski

Bandalovski | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Bandalovski: Dolazi 100 Bugara da navija za mene!


Debitant u derbiju je i bugarski reprezentativac Ivan Bandalovski, koji će špartati uz desnu aut liniju. Tvrdi da će uz Partizan na „Marakani“ biti i 100 njegovih zemljaka.
- Navijači CSKA iz Sofije su pobratimi sa „grobarima“. Jedan moj drug je vođa ekipe koja bodri tim iz Sofije i već mi je rekao da će doći da bodre naš tim. Jedva čekam da počne utakmica. Znam da je atmosfera na srpskom derbiju u samom vrhu, možda samo spektakli sa mečeva Boke juniors i River plejta mogu da se porede sa ovdašnjim - ushićen je Bandalovski.

Nephodna im je pobeda u derbiju:  Fudbaleri Crvene zvezde

Nephodna im je pobeda u derbiju: Fudbaleri Crvene zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Jovanović: Poginućemo za pobedu u derbiju!


Vukašin Jovanović, mladi fudbaler Crvene zvezde, poručuje pred derbi.
- Biće od 35.000 do 40.000 ljudi, najveći klub u Srbiji protiv drugog najvećeg i mislim da će za ovog većeg biti 2:0. U stvari, ne bih da obećavam to, mogu samo da obećam da će ekipa poginuti na terenu, da će ostaviti srce, a ako oni budu bolji, šta da radimo - rekao je Jovanović.

Volkova boli zadnja loža


Levi bek Partizana Vladimir Volkov napustio je trening zbog bola u zadnjoj loži.
- Volkov je na polovini treninga izašao... Čekamo lekarski izveštaj, videćemo da li će biti spreman za meč sa Zvezdom - rekao je trener Milinković.

Poslednji komentari
  • Milos Obilic Vreme: 23.04.2015 22:26h

    Ko vam je vodja navijaca? Ovaj zgoljavi bogalj? Hahaha...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP