Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BLOG UŽIVO

Zvezda slavi, autogol Obradovića presudio večiti derbi!

Autor: M. Grujić | 02.11.2013 - 20:03:00h | Komentara: 2

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su još jedan večiti derbi koji se nakon 99 minuta završio pobedom crveno-belih od 1:0. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Milan Obradović, koji je nespretno savladao Vladimira Stojkovića u 18. minutu.

'99 - KRAJ!
Crvena zvezda je pobedila sa 1:0! Nema srećnijeg čoveka od trenera crveno-belih Slaviše Stojanovića!
Kvalitet fudbala bio je zabrinjavajući i da nije bilo nespretnog Milana Obradovića, utakmica bi verovatno bila završena rezultatom 0:0, iako je Zvezda bila za nijansu bolji rival.
Zvezda je ovom pobedom prišla Partizanu na samo bod od vrha tabele.
 

'97 - Pečnik mogao da reši pitanje pobednika, crveni za Lazića!
Kakva šansa za Slovenca! Nejc Pečnik je dobio sjajnu loptu od Kasalice, međutim, šutirao je pravo u Stojkovića! Stojković je započeo novi napad, a Lazić zbog užasnog starta nad Sašom Ilićem dobio crveni karton!
 

'90 - Mažić produžio utakmicu za devet minuta
Prekid zbog vatre na "jugu" iznosio je devet minuta, barem prema Miloradu Mažiću koji je uračunao i izmene u nadoknadu vremenu.
 

'87 - Zvezda preti iz kontre, a zatim i Partizan
Odlično je prošao Filip Mladenović po levoj strani i pokušao da uposli Daudu do kojeg lopta nije stigla jer je Stanković izbio loptu. Usledio je napad Partizana posle kojeg je Luka napravio sebi prostor za udarac, ali pravo u Bajkovića!
 

'80 - Na tribinama vruće, na terenu hladno
Igrači obe ekipe su potpuno bezidejni. Praktično se ništa ne događa na terenu.
 

'70 - Zvezda se uspešno brani
Crvena zvezda i dalje ima više od igre iako vodi sa 1:0, ali nema ozbiljnijih prilika na obe strane. Saša Ilić i Predrag Luka koji su ušli u igru, i dalje nisu ništa promenili u ekipi Partizana.
 

'64 - Tačan broj gledalaca na večitom derbiju iznosi 40.034 navijača.

'60 - Nastavljen meč!

Nakon osam minuta meč je nastavljen, igrači su se obradovali nastavku susreta!

Večiti derbi

Vatra na "jugu" 

'54 - Meč je ponovo prekinut!

Večiti derbi

Vatra na "jugu"

 Nakon što je susret nastavljen, Milorad Mažić je ponovo morao da prekine utakmicu jer su "grobari" napravili pravu logorsku vatru na južnoj tribini. Igrači su i dalje na terenu, policija i dalje ne reaguje, a vatrogasci ne uspevaju da dobace vodu jer navijači Partizana telima brane vatru. Na tribini otprilike na deset mesta gori prava logorska vatra!

'50 - Prekinuta utakmica zbog bakljade!

"Grobari" su drugo poluvreme otvorili bakljadom koja traje bukvalno od početka drugog dela igre! Navijači Partizana su i zapalili jedan deo južne tribine, i sav materijal koji su koristili za koreografiju trenutno pale na istom mestu!

'46 - Nastavlja se igra!

Počelo je i drugo poluvreme!

'45 - Poluvreme na Marakani!

Nakon 45 minuta Crvena zvezda vodi sa 1:0 zahvaljujući autogolu Milana Obradovića. Partizan je bio možda za nijansu opasniji, ali tek nakon vodećeg gola Zvezde. Ostaje još 45 minuta da igrači pokažu šta umeju.Večiti derbi

Ključan trenutak kada je Obradović zatresao mrežu Stojkovića

'41 - Jojić propustio dobru šansu

Miloš Jojić je poznat kao dobar izvođač slobodnih udaraca, ali ovog puta se nije pokazao pošto je sa ivice šesnaesterca šutnuo daleko iznad gola.

'35 - Milijaš zategao prečku sa 40 metara!

Kakav pokušaj Nenada Milijaša! Kapiten Crvene zvezde šutirao sa skoro 40 metara, ali je ona udarila u prečku i završila u gol autu. Vladimir Stojković je cenio loptu.

'30 - Sve opasniji Partizan

Nakon vodećeg gola Zvezde, fudbaleri Partizana su preuzeli posed lopte i u nekoliko navrata su bili opasni, ali i dalje nema prave šanse pred golom Bajkovića!

'25 - Mažić drži konce u rukama!

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić za sada sve drži pod kontrolom na terenu. Mogao je u dva navrata i da podeli žute kartone Krneti i Volkovu, ali se sve završilo na opomeni. 

Večiti derbi

Situacija koja je prethodila autogolu Obradovića

'18 - Zvezda vodi! Autogol Obradovića!

Nakon pokušaja Andrije Živkovića, Crvena zvezda je dobila slobodan udarac koji je odlično izveo Nenad Milijaš. Stojković je boksovao loptu, Miloš Ninković glavom vratio loptu na peterac glavom, uprkos kacigi, a Milan Obradović nespretno savladao Stojkovića! Upravo je za defanzivca crno-belih, čuvena navijačica Sandra Partizan, rekla da je najbolji frajer pred derbi! Izgleda da ga je izmalerisala!

'10 - Inicijativa Zvezde

Nakon prvih deset minuta Crvena zvezda ima više loptu u posedu, a treba istaći i sjajan "lažnjak" Nikole Mijailovića koji je izbacio Sašu Markovića na atletsku stazu!

'1 - Rat između transparenata!

Grobari su posle uvodne koreografije delija odgovorili zanimljivim transparentom: "zašto ta bakljada pokvarili ste koncept, sacuvajte baklje za narkomanov koncert".

Odgovor "delija" bio je odmah spreman: "Šta je ironija? Kada skupljas limenke za crno-bele stolice, a nemas stadion".

'0 - Stojković sa kapitenskom trakom predvodi Partizan, počeo derbi!

Vladimir Stojković će sa kapitenskom trakom predvoditi Partizan na večitom derbiju! Navijači su raširili koreografije, zapalili baklje, sve je spremno za početak derbija!

Večiti derbi

Večiti derbi

17:50 - Gađanje bakljama na "jugu"!

Navijači Partizana su se sukobili i među sobom. Nekoliko minuta je trajalo gađanje bakljama zaraćenih strana, "južnog fronta" i "zabranjenih", ali je policija uletela na južnu tribinu i sprečila dalje sukobe.

17:40 - Poznati sastavi!

Treneri su saopštili spisak igrača koji će kročiti na teren najvećeg srpskog stadiona!

Strateg Zvezde Slaviša Stojanović rešio je da pruži priliku sledećim fudbalerima: Bajković, Lazić, Mijailović, Krneta, Vešović, Milijaš, Pečnik, Gogić, Ninković, Kasalica, Dauda.

Vuk Rašović je prilično iznenadio sastavom pošto u timu nema kapitena Saše Ilića!

Stojković, Obradović, Ostojić, Stanković, Volkov, Gulan, Marković, Jojić, A. Živković, Ninković, Kojić.

17:30 - Kolektivno ludilo, "grobari" hteli da biju padobrance!

Počelo je i sa sukobima na Marakani! Kako prenosi "telegraf.rs", navijači Partizana su preskočili ogradu i pokušali da utrče na teren kako bi se obračunali sa padobrancima koji su sleteli na teren držeći zvezdine zastave. Padobrance su gađali bakljama, a ozbiljnije sukobe sprečili su čuvari reda i mira!

17:15 - Tuča i na putu Brčko-Bijeljina

Sukoba je bilo i u Republici Srpskoj, pošto su navijači Crvene zvezde napali oko pedesetak pristalica Partizana u jednom ugostiteljskom objektu na putu između Brčkog i Banjaluke.

„Dva lica sa lakšim telesnim povredama su se javila u Hitnu pomoć u Brčkom a jedan broj lica je priveden. U toku je istraga o ovom događaju, obavešten je dežuri Tužilac u Brčkom a o svemu su upoznate i kolege iz Bijeljine“, rekao je portparol policije u Brčkom Halid Emkić.

17:00 - Navijač u komi nakon sukoba kod Umke
Nažalost, po običaju, večiti derbi je imao ružnu uvertiru. Navijači Crvene zvezde napravili su sačekušu pristalicama Partizana koji su iz Obrenovca krenuli autobusom na utakmicu, kako bi ozloglašenoj grupi "Hedhanters" oteli zastavu. Policija je brzo reagovala, ali nije uspela da spreči teže telesne povrede pošto je jedan od mladića završio u komi, a drugi sa rasekotinom na glavi. 
Poslednji komentari
  • lalana Vreme: 02.11.2013 19:30h

    Ti navijači što pale vatru kako njih uopšte neko može da naziva navijačima,jer ako ne poštuju tuđi klub ne poštuju ni svoj.SRAMOTA ZA SRBIJU

  • Dax Vreme: 03.11.2013 01:02h

    NAvijaci su bili na severu a huligani na jugu cisto da ne brkate ....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP